Napisano 18 Luty 200619 l a taki dziwny kurczak:D ps czy ktos moze mi polecic jakis przyzwoity skaner tak powiedzmy do 400 zl:>
Napisano 19 Luty 200619 l Autor dorzucam wilka w owczej skorze i ponawiam pytanie o skaner bo mam straszny badziew:/pytanie zadaje tu bo forum o sprzecie jest raczej slabo odwiedzane:)
Napisano 19 Luty 200619 l hehe fajne te szkice co do skanera to ja mam MUSTEKA BEAR PAW 2448 Cs Plus kosztowal mnie cos ponad 200 zl ale jest naprawde dobry :) nie nazekam narazie :)
Napisano 19 Luty 200619 l Autor dziex rowr :D mam jeszcze jedno pytanie czy moze ktos psiada albo testowal skanery z seri lide canona bo jakos mi wpadly w oko i malo miejsca zajmuja;>(tylko tak troche "nietrwale " wygladaja) zalezy mi na dobrym czasie skanowania i dobrej rozdzielczosci. bez jakichs przystawek do klisz :D sory ze tu pisze o skanerach ale glownie chodzi mi o wykorzstanie tego do skanowania rysonkow 2d:D
Napisano 19 Luty 200619 l No ładne te szkice:) Kurczak... dziwny :D Fajnie jak byś go pokolorował w ps:D
Napisano 21 Luty 200619 l Autor dziex powelt:D niewiem czy go pomaluje to raczej szybki szkic i taki pretekst do pytania o skaner;) apropo skanera to juz nieaktualne juz zmowilem canona lide 60 i teraz juz nie chce wiedziec czy sa lepsze skanery i czy to badziew bo bede sie wkur****:D wrzucam jakis stary szkic nie jest jakims kozakiem ale mam sentyment do tego
Napisano 21 Luty 200619 l Autor powelt to dla ciebiw wprawdzie nie scenka satyryczna ale zawsze postac o dziwnych proporcjach wyglada komicznie:D moze to akurat pokoloruje;]
Napisano 21 Luty 200619 l Autor avenger dziex ale ten koncept jest taki lekko wymuszony bo to praca na studia zwierzak wobcej skorze:) wiec nie taki znowu genialny:D chveti dziex ps na tym forum sie nie bluzga;>
Napisano 12 Marzec 200619 l Autor wrzucalem to we wczesnej fazie na spidy ale cos mnie tchnelo, troszke podlubalem i moze za jakis czas skoncze. komentaze mile widziane yo
Napisano 12 Marzec 200619 l Witam, pracki glanc!! ciekawa kreska, szczególnie kurczak mi się podobał, nie będę stresował Cię skanerkiem ale Epson Perfection 3490 Photo jest naj, naj za tą cenę 387 pln ;)... Masz talent do karykatury, łoj piknie poanoćku piknie w dzisiejszej cienkiej nomenklaturze to kokosów sie można na tym dorobić, a szczególnie przy wzrastającej ptasiej grypie i opadających kaczorkach. pracuj, pracuj, pracuj. ;) // To co napisałem wyżej to nie byłem ja tylko moje alter ego ;P POZDRAWIAM
Napisano 14 Marzec 200619 l Autor dino:dzieki to raczej nie raper ale moze jakiegos przypomina:) obo: dzieki hehe to ze wyglada jak malowany sprayem wynika nie z tego ze mial tak wygladac tylko z mojej nieumiejetnosci poslugiwania sie innymi brushami niz airbrush :) no i moze z tego ze troche bazgrze(ale nie wiedzialem ze to tak widac) mcmiriam:dziex i fakja za ten skaner;P a kaczorow jak i ptasia grype omijam szerokim lukiem hehe pozdro i dziex