Nikes Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Witam, otoz sprawa wyglada tak. Zrobilem juz wyglad strony w photoshopie. Pociolem to na kawaleczki ^^ Teraz musze to wszystko posklejac. W Wordzie tego nie zrobie ;/ Czy jest do tego jakis dobry specjalny konkretny program??
Maceo Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 no - język xhtml (html) i fajny edytor tekstowy(np. Syn Text Editor(PC) albo jakiś TACO (Mac)) + przeglądarki do podglądu.
Nikes Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 a cos latwego w obsludze ?? Cos jak pajączek?
Maceo Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Spróbuj HomeSite+ MacroMedii... Nie używałem go zbytnio (ani pajączka) ale wygląda, że jest spoko.
tweety Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Macromedia Dreamweaver. jeśli masz pocięte to logicznie i z głową to teraz tylko stwórz taką tabelę w którą ci ię to wszystko zmieści. pozdrawiam
polon Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 zdecydowanie dreamwaver ale radze ci zaczac zabawa z CSSem i 'ami. Podobno tak jest bardziej profesjonalnie. Tabelki byly tworzone przez tworcow html'a z mysla o przedstawianiu danych tabelarycznych. Wg mnie divy sa lepsze.
Maceo Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Jezeli "zabawa" z cssem i divami to zdecydowanie homesite. Osobiście nie mam dobrego zdania o dreamwaver.
Nikes Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 dzieki wielkie :) juz posklejałem wszystko ladnie :D Jeszcze raz dzieki
Rekomendowane odpowiedzi