Napisano 19 Luty 200619 l Witam, otoz sprawa wyglada tak. Zrobilem juz wyglad strony w photoshopie. Pociolem to na kawaleczki ^^ Teraz musze to wszystko posklejac. W Wordzie tego nie zrobie ;/ Czy jest do tego jakis dobry specjalny konkretny program??
Napisano 19 Luty 200619 l no - język xhtml (html) i fajny edytor tekstowy(np. Syn Text Editor(PC) albo jakiś TACO (Mac)) + przeglądarki do podglądu.
Napisano 19 Luty 200619 l Spróbuj HomeSite+ MacroMedii... Nie używałem go zbytnio (ani pajączka) ale wygląda, że jest spoko.
Napisano 19 Luty 200619 l Macromedia Dreamweaver. jeśli masz pocięte to logicznie i z głową to teraz tylko stwórz taką tabelę w którą ci ię to wszystko zmieści. pozdrawiam
Napisano 20 Luty 200619 l zdecydowanie dreamwaver ale radze ci zaczac zabawa z CSSem i 'ami. Podobno tak jest bardziej profesjonalnie. Tabelki byly tworzone przez tworcow html'a z mysla o przedstawianiu danych tabelarycznych. Wg mnie divy sa lepsze.
Napisano 20 Luty 200619 l Jezeli "zabawa" z cssem i divami to zdecydowanie homesite. Osobiście nie mam dobrego zdania o dreamwaver.
Napisano 21 Luty 200619 l Autor dzieki wielkie :) juz posklejałem wszystko ladnie :D Jeszcze raz dzieki