Irokez Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Wiem że podłoże jest kiepsko zrobione. Ocencie to i dodajcie komentaż. 1
tweety Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 modele, materiały i render do poprawki. zapoznaj się z licznymi tutorialami do obsługi programów 3d jakie znaleźć można w internecie.
Baton Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Te szachy wygladaja jak gumki w roznych kolorach ;)
Marcin Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
hkropinski Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 bardzo słabo, materialy i modele oraz render i oświetlenie są okropne, radzilbym wrocic do wipa, pozdr
ASY2002 Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Powiem jedno WSTRęNTNE!! 1/10 (1za model) P.S Co raz wiecej *** daje tu prace mimo ze siedzą na max'sie 1dzien co za plaga, ZAB'anowac ich ;) Mod: Jeśli nie możesz sie powstrzymać od takich komentarzy weś sobie kilka godzin wolnego, nic nie wnosisz i jeszcze obrażasz autora. Nie można tego napisać w bardziej przyziemny sposób ?
w!e8 Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Już nie przesadzaj ASY2002-może ciebie zabanujemy he ? nie ma powodów do bana-ani wulgaryzmow etc. Co do pracki to fakt nie najlepsza, ale user ten moze dzieki konstruktywnej krytyce i poradą rozwinie skrzydla :P
deshu Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 // Mod: Jeśli nie możesz sie powstrzymać od takich komentarzy weś sobie kilka godzin wolnego, nic nie wnosisz i jeszcze obrażasz autora. Nie można tego napisać w bardziej przyziemny sposób ?// Oh jak milo, pierwszy raz widze zeby sie admin wkurzyl za post:) A poster wydaje sie człowiekiem o nieeleganckich zwyczajach. Praca... no coż kazdy byl kiedys poczatkujacy. Co moge powiedziec: Jezeli chciales osiagnac realistyczny efekt, to zadaj sobie pytanie czy widziales kiedys pół-przeźroczyste szachy? :) Co dalej, skoro masz internet to poszukaj bardziej odpowiednich materialow niz te ktore dal autodesk. Dodam jesczcze ze zaobserwowalez iz teraz nowi ucza sie duzo szybciej niz np. mejkerzy z przed 4 lat. Pewnie dlatego ze wtedy malo kto mial internet ( tak mi sie wydaje przynajmniej) ASY2002 - wg. ciebie takie sceny sie kreuje po jednym dniu nauki? Z checia zobacze jakas twoja prace skoro uwazasz sie za weterana 3D.
mort Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 deshu ma rację, przynajmniej tak było u mnie że przez 4 bodajże lata uczyłem się naprawdę podstawowych funkcji maxa,bo miałem wersję BEZ helpa i nie miałem neta..a teraz goście wyskakują z niezłymi pracami i mówią że uczą się 2 miechy..a mi kopara opada ;p pozdrawiam!
tutomash Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 popracuj nad materialami i modelami nie wyglada to zbyt imponujaca
Irokez Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 Poprawie to :) Jak skończe to zamieszcze skriny Dzięki za komentaże. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi