Napisano 20 Luty 200619 l Komentarze mile widziane :) PS.Modele mogą wydawać się przezroczyste ale to HDR (tło się odbija ) .
Napisano 20 Luty 200619 l model i cała reszta czyli światła materiały sceneria i kadr do totalnej poprawki. właściwie to ta praca pod jakimkolwiek względem nie nadaje się do GFW. poproś moderatora działu o przeniesienie wątku do wip'a i pracuj nad tym. [++] http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=343487&postcount=18 na ten post odpowiem tutaj: nie. nie jest wcale lepsza...
Napisano 21 Luty 200619 l twoj mysliwiec przypomina parkiet w jakiej dyskotece , albo jakas szyba w super markecie nie widac przez to zadobrze model
Napisano 21 Luty 200619 l sorki za brutalnosć ale wszystko do poprawy, pzrerób setki stron tutoriali do modelowania, potem do shaderków a potem renderuj i zbieraj pozytywne komenty:) pozdrawiam
Napisano 25 Luty 200619 l raczej: "nie wiem co to ale se nacisnę" [+] rowr: milichloriany? klingonskie maskowanie? lol :D :D
Napisano 26 Luty 200619 l ja chcialem tylko powiedziec ze mi sie podoba najfajniej zostal ujety motyw maskowania ala klingonskie statki bojowe...dosc tez ciekawe sa milichloriany otaczajace statek widac ze w nim sa wielkie poklady mocy lecz jeszcze nie znalezione ...przejdz na jasna strone mocy i przerob helpa z maxa i ....NIECH SZMOC BEDZIE Z TOBA :):):)