Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

aaaarghhh... nie moglem sie powstrzymac :D wybralem wiezyczke :>

narazie ok 1300tri i zostal tylko ten kosciotrupek do wymodelowania... jak ladnie zoptymalizuje siateczke to wycisne spoko na 1500

kraty w zrobie aplhą na takim boxiku prowizorycznym przed oknem

mam nadzieje ze sie wyrobie w tydzien ;)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

skala troche niepasuje mi, jeżlei drzwi są takie duże to niebyło gdzie w środku upchnąć schodów! Bardziej mi to pasuje do jakiegoś Neverwinter nights, gdzie wnętrza budynków były większe niż same budynki od zewnątrz. troche taki matrix.

Napisano
  • Autor

tak jest na koncepcie, tak zrobilem... a i kto mowi ze tam schody sa? moze drabinka ;p

Napisano
  • Autor

maluje cos txturke... cos mi ciezko idzie bo czasu malo... nie wiem czy zdaze... :/

1h roboty... za dlugo...

Napisano

duzo pracy przed toba. Jakies tilowanie by sie przydalo, tak masz malo tekstury i juz na tak malym szocie widac blura tekstury.

ale dawaj, jeszcze jest troche czasu :)

Napisano

dawaj dawaj, olal bym w pewnym momecie dodge i burn i dodal pendzlem innego koloru trochu i wogole dodal wariacji kolorystycznych do tego ccoby ozywic troche budyneczek... walcz walcz bo zapowiada sie ladnie

Napisano
  • Autor

ok zrobilem, dzis o 12 zaczalem konczyc i jakos mysle ze sie udalo chociaz niezbyt jestem zadowolony z tej teksturki ;) zle siatke rozlozylem bo chcialem kosciotrupa tez zrobic, ale juz czasu nie mialem i checi ;)

1.jpg

reszta stuffu w podsumowaniu...