Napisano 22 Luty 200619 l aaaarghhh... nie moglem sie powstrzymac :D wybralem wiezyczke :> narazie ok 1300tri i zostal tylko ten kosciotrupek do wymodelowania... jak ladnie zoptymalizuje siateczke to wycisne spoko na 1500 kraty w zrobie aplhą na takim boxiku prowizorycznym przed oknem mam nadzieje ze sie wyrobie w tydzien ;)
Napisano 23 Luty 200619 l skala troche niepasuje mi, jeżlei drzwi są takie duże to niebyło gdzie w środku upchnąć schodów! Bardziej mi to pasuje do jakiegoś Neverwinter nights, gdzie wnętrza budynków były większe niż same budynki od zewnątrz. troche taki matrix.
Napisano 24 Luty 200619 l Autor tak jest na koncepcie, tak zrobilem... a i kto mowi ze tam schody sa? moze drabinka ;p
Napisano 28 Luty 200619 l Autor maluje cos txturke... cos mi ciezko idzie bo czasu malo... nie wiem czy zdaze... :/ 1h roboty... za dlugo...
Napisano 2 Marzec 200619 l duzo pracy przed toba. Jakies tilowanie by sie przydalo, tak masz malo tekstury i juz na tak malym szocie widac blura tekstury. ale dawaj, jeszcze jest troche czasu :)
Napisano 3 Marzec 200619 l dawaj dawaj, olal bym w pewnym momecie dodge i burn i dodal pendzlem innego koloru trochu i wogole dodal wariacji kolorystycznych do tego ccoby ozywic troche budyneczek... walcz walcz bo zapowiada sie ladnie
Napisano 4 Marzec 200619 l Autor ok zrobilem, dzis o 12 zaczalem konczyc i jakos mysle ze sie udalo chociaz niezbyt jestem zadowolony z tej teksturki ;) zle siatke rozlozylem bo chcialem kosciotrupa tez zrobic, ale juz czasu nie mialem i checi ;) reszta stuffu w podsumowaniu...