ognisty Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 aaaarghhh... nie moglem sie powstrzymac :D wybralem wiezyczke :> narazie ok 1300tri i zostal tylko ten kosciotrupek do wymodelowania... jak ladnie zoptymalizuje siateczke to wycisne spoko na 1500 kraty w zrobie aplhą na takim boxiku prowizorycznym przed oknem mam nadzieje ze sie wyrobie w tydzien ;)
ognisty Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 updatnalem zalaczniki, drzwiczki wg was wporzo? :)
Cruzh3r Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 skala troche niepasuje mi, jeżlei drzwi są takie duże to niebyło gdzie w środku upchnąć schodów! Bardziej mi to pasuje do jakiegoś Neverwinter nights, gdzie wnętrza budynków były większe niż same budynki od zewnątrz. troche taki matrix.
ognisty Napisano 24 Luty 2006 Autor Napisano 24 Luty 2006 tak jest na koncepcie, tak zrobilem... a i kto mowi ze tam schody sa? moze drabinka ;p
ognisty Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 maluje cos txturke... cos mi ciezko idzie bo czasu malo... nie wiem czy zdaze... :/ 1h roboty... za dlugo...
Gość yon Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 duzo pracy przed toba. Jakies tilowanie by sie przydalo, tak masz malo tekstury i juz na tak malym szocie widac blura tekstury. ale dawaj, jeszcze jest troche czasu :)
Hatred Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 dawaj dawaj, olal bym w pewnym momecie dodge i burn i dodal pendzlem innego koloru trochu i wogole dodal wariacji kolorystycznych do tego ccoby ozywic troche budyneczek... walcz walcz bo zapowiada sie ladnie
ognisty Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 ok zrobilem, dzis o 12 zaczalem konczyc i jakos mysle ze sie udalo chociaz niezbyt jestem zadowolony z tej teksturki ;) zle siatke rozlozylem bo chcialem kosciotrupa tez zrobic, ale juz czasu nie mialem i checi ;) reszta stuffu w podsumowaniu...
Rekomendowane odpowiedzi