Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcę zrobić coś prostego... Jakaś dróżka po bokach kwiatki, drzewa (co zrobię) a gdzieś tam Domek tylko nie wiem od czego zacząć... PLZ Help ME!

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ten tutorial to jakaś lipa. To nie 3dmax tylko Milkshape 3d. Na tej stronce jest masa tutoriali, niekoniecznie domków. Jak zrobisz coś innego polymodelingiem to i domek zrobisz.

Napisano

CobraPL - ten tutorial jest pod milkshapa :D taki inny program graficzny, a ten tutek mozesz spokojnie zrobic przy urzyciu Plane - przemienionego w editable poly - zamiast opcji milka uzywasz odpowiedznich opcji w maxie - praktycznie maja takie same nazwy ( poszukaj w zakladce "modefies" czy jakos tak) oczywiscie przy zaznaczonym Plane przekonwentowanym na Poly

siwy... mnie uprzedzil

Napisano

No ale przeciez ten help jest tak napisany ze nie trzeba az tak znac anglika, same obrazki ! Albo naucz sie podstaw samemu bo przeciez nikt nie bedzie ci pisał jak edytować na poly i przesowac vertexty.

Napisano

ja bym zrobił od podstaw . Zrobił bym plane extrude zewnętrznych poligonów

potem powicinał bym otwory na okna i skorzystał bym z okien znajdujących

sie w programie . i tak bym zrobił piwnice i podobnie z góra

Napisano
Mam HELP MAX'A Ale po angolu a to utrudnia sprawę ...

utrudnia, utrudnia nawet nie wiesz jak bardzo i nie chodzi mi juz o tego helpa ale o tutki (no moze ze bedzie to video tutorial :p) , nawet zwykłe opisy narzędzi do programów.

pozdrawiam

Napisano

Domek za pomocą polymodelingu to dobre ćwiczenie, ale nie jest to najlepszy sposób na domek (w jednym kawalku), jeśli by to robić fachowo.

Napisano

hmmmm.....może w widoku front stwórz linie zarysu bocznego dachu(jezeli tam

masz bok domu)i daj extrude i potem daj texturke

acha no i modyfikuj linie tak żeby była dachopodobna

Napisano

Czekam... zrób ten domek i daj fotke jak wygląda.

P.S. = Jak będzie jako tako wyglądał (nawet jak ten z tego innego tutka do innegoprogramu) to odezwę się na GG albo na e-Mail...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności