nielot007 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Witam!! przedstawiam wam tutek o modelowaniu aparatu praktiflex ktorego pokazywalem na forum :) o to link--> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=23140 tutek zajmuje ok 95mb po rozpakowaniu ok140mb i trwa prawie 4h :) link do tutoriala--> http://rapidshare.de/files/14032202/Aparat.rar.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 heh. chciało ci się? ściągniemy zobaczymy, ocenimy :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 tweety robielm go specjalnie dla tuta a nie dla siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Nielot możesz na rapida wrzucić?? bo n megaupload niestety nieidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 heh nielot widze ze sie rozkreciłes z tymi tutkami i prawidłowo :D Zaraz lookne tego tutka bo aparacik wygląda "smakowicie" :D Pozdr ThX :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 serwusik nielot:) sciagam. mam nadzieje , ze bedzie fajne :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 ile ci to zajęło, tworzenie tutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 xeav w sumie to filmik zostal przyspieszony o 50% tyle ze bylo 10 czesci i kazda o 50% predkosc zwiekszylem ogolnie to modeling miedzy 5-6h :) w sumie takietgo "tuta" to nie jest ciezko naagrac tylko ze jak sie nagrywa to trzeba ciagle robic nie mozna sobie robic jakies odpoczynkow ze odejde czy cos akurat sobie obejze (a nie chce mi sie calyczas dawac "pause" ;P) ale tez nie wolno(hehe) sobie pozwolic na jakies bledy bo wstyd na cala polske :D w sumie to nic nadzwyczajjnego poprostu tak modeluje taki mam styl ;) hc--> hehe mam jeszcze na dysku tutek o feldze ale jakos mi sie nie podoba wiec zrobie inna felge . hona s2000 jeszcze jakis zrobie :) hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 łee 14 min czekac musze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 zassalem obejrzalem poczatek i coz: dla mnie za duza kompresja i za szybko - puszczam sobie ze zwolnieniem i wtedy okropnie haczy i musze przewidywac gdzie teraz klikniesz i takie tam:) ale ogolnie to bardzo dobra inicjatywa wiec dziekuje, bo pownie sporo skorzystam jak obejrze do konca Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 i to jest najwiekszy problem bo dla jednych jest za wolno a dla innych za szybko ale to takie amatorskie tuty wiec sie nie dziwic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 zaden problem otwierasz w jakims plejerze i sobie film zwalniasz albo przyspieszasz proste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Hej Nielot, Widzialem te tutorial, fajnie zobaczyc jak sobje ludzie daja rade w roznych sposobach, ale musze powiedziec ze sie strasznie napieprzyles z ta dziurka na przodzie aparatu... musze powiedziec ze masz duzo cierpliwosci. Dobry tutorial , dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Witam. Uwielbiam video tuteczki ;) .. już ssam i z góry dziękuje. Pozdrawiam i zachęcam do powielania pomysłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 chciałem go pobrac ale juz go tam nie ma bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 wlasnie, gdzie sie podzialo? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 Witam!! tutka nie posiadam wiec jak ktos go ma moze zapodac na jakis serwerek :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Heh na grafice to się znacie ale na umieszczaniu plików to nie bardzo żadne megauplody żadne rapidshare. Wiadomo że większośc darmówke to gówno ale jest kilka fajnych darmowych hostów jak np. http://www.ultrashare.net http://www.ultrashare.com i np jeszcze http://www.mooload.com . Czekam aż ktoś teraz tego tutka wrzuć na któryś z tych hostów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kurczok666 Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Bardzo proszę o re-up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 re-up re-up re-up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChronoS` Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) Czy ktoś mógłby tu z obecnych wrzucić pliczek jeszcze raz ? Link z głównej strony nie działa, jeśli możecie wrzućcie to na jakiś prywatny server albo Sendspace`a Edytowane 10 Lipiec 2009 przez ChronoS` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 W pierwszym poście jest link do pracy z modelem aparatu. Chciałem w swoim nieudolnym projekcie na którym się dopiero uczę stworzyć pewien detal, ale nie wiem jak to wymodelować. Mam pytanie jak wykonać takie detale jak zaznaczyłem na obrazku (ząbki na krawędzi): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 Może ktoś wrzucić linka działającego?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi