Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

tak ogladam to forum od dluzszego czasu,ale jakos nie mialem odwagi wklejac swoich wypocin, ale wkoncu sie zdecydowalem, sam widze jeden blad (chodzi o sam model ze ma dziwne jakby rysy na glowie,ale to blad przy exportowaniu do innego programu, niestety maxa 8 nie posiadam aby prawidlowo mi to przechwycil ;o)

no ale mowcie co sadzicie (niestety narazie nie moge dalej isc z tym modelem, poniewaz padla mi kosc ramu i mam 256 na pokladzie,wiec kazdy wie ze jak model ma duzo polysow to max wymieknie :)

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 971
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam na forum nie no jak na początek nie jest źle jest nawet dobrze osobiście to mi tylko ta broda nie podchodzi a tak po za tym to bardzo ciekawie wygląda jak możesz pokaż siatkę.

Napisano

hemmm no glowa ladna w czym robiona???

pozatym ja robilem na 64 ramu i nie nazekalem :D

ucho troche dziwnie wyglada takie zestozkowane do srodka jest...

Napisano

ucho niedopracowane, broda dziwna... no i nei widzialem takiego czloweika. z tymi paskami..

Napisano

no wlasnie mowie ze to jest WIP..;) (chodzi o te paski na glowie,mialy byc metalowe,ale niemoge nic zrobic teraz bo glowa ma dosc duzo polysow) jezeli chodzi o brode to wlasnie taka miala byc bo takie bylo zamierzenie, uszy to prawda mozna je poprawic. Czekam konstruktywna krytyke, poniewaz to jest chyba najwazniejsze (a wlasnie base mesh jest z maxa,a potem zbrushowane)

Napisano

no tak mi sie wlasnie wydawalo :) zbrush jest kijowy po tyle co on ty poly narobi to masakra ...trzeba bylo jakiegos normala zrobic :)

Napisano

rowr to zalezy do czego wykorzystujesz zbrusha, mi aqrat totalnie przypasil poniewaz jest mega latwy w oblsudze a moze osiagnac kapitalne efekty, jezeli wiesz jak na nim pracowac oczywiscie ;)

Napisano

heh no ja wiem ze jest fajny ale jak robisz normal mapy w nim bo jak robisz sam model i w cholere szczegolow to model jest masakrycznie ciezki...

Napisano

tu masz racje, modele sa niestety mega ciezkie ;)

heh widze ze z wrocka jestes, cheers ;D