Napisano 25 Luty 200619 l Właśnie zacząłem tworzyć stronkę, jednak chciałbym się od razu zorientować, czy pomysł jest trafny. Oczywiście stronka jest w budowie, dlatego nie zrobiłem jeszcze podstron i np. preloadera, ale chodzi o ogólną koncepcję czy i co powinieniem zmienić. Dziękuję z góry z poświęcony czas adres tymczasowy: http://www.legion.naklo.pl/page/
Napisano 25 Luty 200619 l Z pewnością powinieneś przeprojektoswać tą stronę pod względem rozmieszczenia elementów. Zbyt duży nagłówek, za mało miejsca na "treść" strony - ramka w ramce i dwa scrollbary.
Napisano 25 Luty 200619 l Autor fakt, że nie zwróciłem na to uwagi.. jestem na etapie tworzenia i zapomniałem, że nia każdy ma taką rozdziałkę jak ja dzięki
Napisano 26 Luty 200619 l wydaje mi sie ze zupełnie do tego typu działalności nie pasuje czarny kolor i kształt ramek - tworzą jakieś odpychające wrażenie
Napisano 26 Luty 200619 l jak przedmówcy za duży nagłówek za malo miejsca na tresc, po drugie kolor mi nie pasuje, niemiło sie ogląda, ale to kwestia gustu, no i denerwuje ten pasek za często jezdzi i robi sie denerwujący z tym migotaniem nie wiem czego (serwera) :P.
Napisano 26 Luty 200619 l Słucham sobie głośno Katie Melua, włączam tę stronkę, najeżdzam na menu i stan podzawałowy załatwiony. :/ Może lepiej bez odgłosów.
Napisano 26 Luty 200619 l Autor no fakt, odgłosy trochę głośne są.. przepraszam za ewentualne zawały ;) co do rozmiaru to jest za duży, heh... nie przystosowałem tego dla mniejszych rozdzielczości.. my fault .. widzę, że będę musiał inaczej podejść do tego, ale najwcześniej w następny weekend, bo cały tydzień mam zawalony :( dzięki chłopaki
Napisano 26 Luty 200619 l hmm.. z mojej strony gorzkich słów kilka. nie pasuje kolor i kształt stronki do tematu. Moim zdaniem nie wygląda to tak jakbyś umiał stronki wogóle robić. Bo jeżeli robisz stronke reklamujacą swoją wszechstronność w projektowaniu na kształt strony amatorskiego zespołu metalowego to nie świadczy to dobrze o Twojej wiarygodności. Inna sprawa to dumpingowe ceny na wstępie. Hmm.. to też nie wzbudza zaufania. Inna sprawa to odgłosy. Powinny pomagac w efekcie. Ale tu nie pasuja do delikatnego migniecia. A poza tym jak przejedziesz kilka razy w góre i w dół po menu... hmm to nie brzmi dobrze. Rozwiązanie: Risercz na temat i przeprojektowanie. Ale bez urazy oczywiście
Napisano 27 Luty 200619 l Autor co do cen, odgłosów, czcionki, rozmiaru itp. to wyjaśniam, to jest tylko szybki szkic.. żeby się nie rozwodzić za bardzo w projekcie na darmo, wrzuciłem to co miałem i czekałem na Wasze opinie. Layout miał być w żałożeniu trochę undergroundowy, więc jeżeli skojarzyłeś to z amatorskim zespołem metalowym to znaczy, że udało mi się jakoś przedstawić tę ideę ;) a co do samego projektu to już wiem, że coś takiego nie przejdzie i będę się musiał skupić się na klasycznym przedstawieniu strony z tej branży, bo nie ma co na siłę wydziwniać. Thnx
Napisano 28 Luty 200619 l To właśnie jedna z wielu stronek w stylu "Wizytówka firmowa od 50 zł". Smutek i nostalgia na stronie. Szybki pomysł na biznes, bez jakiegoś pomysłu i przy niskim nakładzie kosztów (zakładając, że jak większość freelancerów macie "orginalne" oprogramowanie ;). Klimat dobry na stronkę o horrorze nakręconym przez gimnazjalistów na zaliczenie kółka filmowego. Skoro ma być smutno to damy czarny w tle, na to białe teksty, czcionki w menu jakby malowane przez nawiedzonego anarchistę farbą na murze, wokół obramowanie ni to sierść wilkołaka, ni to ślady pazura jakiejś wiedźmy :) Na dodatek ta nazwa. LEGION :) Legion ciemnego skrzydła szarej mocy piekła ? ;) Flash u góry, na dole ramki. Galimatias. Jeśli piszecie o bogatej szacie graficznej, CSSach itd. to niech wasza stronka to pokazuje bo na razie jest na odwrót. Panowie, uśmiech na usta i połaźcie trochę po stronach. Popatrzcie co się dzieje na świecie i nie zapomnijcie odsłonić żaluzji by wpuścić trochę życiodajnego słońca w swoje dusze :) Pozdr