mrkrzysiek Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 bardzo ładnie pierwszy lepszy drugi taki trochę pusty
AGmakonts Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 jest bardzo ładnie zwłaszcza 1 jakby lepsza tex ziemi i wiekszy render to było by pięknie;]
legion Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 Praca zrobiona na maxie (scanline) :) Wiec tak ladnie podoba mi sie ale wlasnie mam jedno pytanie czemu trawa jest tak bardzo rozczochrana :D - strasznie wizualnie jest jakby wzieta i zakreskowna na paincie ale w rzeczy samej jest istotnie oka(super to zart tylko ) glupio czepiam sie :D podoba mi sie duzo ludzi jeszcze niewie do czego sluzy scanline chociasz to jest zwykly algorytm :D ktory sie powtarza wiele razy :D
Belaiel Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 Do LEGIONA. Po pierwsze: moja grafa przedstawiająca "Krainy Almaru" jest inspirowana opowieściami z klimatu Fantasy. Pozdro dla wszystkich maniaków "grafy" rzeczywistości jeśli chodzi o inspiracje do tworzenia. Popieram PiS wbijam w pseudo rzeczywistośc vel Środa... 1
slayer2004 Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 no bardzo fajne rendery. Jednak poczciwy scanline może sie jeszcze czymś pochwalić ;)
Lis Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 jak zrobiłeś trawe ?? Przyłanczam się do pytania!! Scatter to raczej niejest :-) Raczej plany z texturkami? Mam rację?
Rekomendowane odpowiedzi