Rafalo Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Jest jakis programik ktory ulatwi ciecie grafiki w celu jej wstawienia do WWW ? Chodzi mi o cos takiego ze... zaznacze mu jak jak ma pociac, a on to zrobi automatycznie... ?? Prosze o pomoc i pozdrawiam
dr Ug Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Photoshop, ImageReady, Fireworks - to tylko kilka. Poszukaj na CHIP.pl w dziale Download, znajdziesz tam jakies freeware/shareware`y, ktore robia to samo, ale za darmo;) Pozdro.
Rafalo Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 Dzieki DruG Mam Photoshopa i ImageRady... ale nie wiem gdzie jest ta opcja i jak ja wykorzystac... moze taki maltuenki na kilka linijek tutorialik ?? :))) Prosil bym bardzo... Z gory dziekuje i pozdrawiam Rafalo
dr Ug Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Tniesz za pomoca Slice Tool i ew. manimulujesz slice`ami Slice Select Tool. Gdy juz to zrobisz wciskasz Save for Web, ustawiasz kompresje dla kazdego kawalka, Save i juz :) For more information please refer to the manual ;)
adek Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 dokładnie ... photoshop i slicerek nie ma sobie równych :D
SansSerif Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 a dodatkowo w imagerady z wybranych elementow obrazka mozesz zrobic animowane gify z przypisanymi lub nie akcjami. Wykozystujac szopa i imegeready mozesz zrobic cala stronke z jednego pliku.
Rafalo Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 Wszystko dziala... super... sam nie wiedzialem ze taka funkcja jest. Pozdrawia Marcin
Rekomendowane odpowiedzi