nitoprek Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 czy ktos moze posiada w szczegolnosci rzuty i przekroje palacu kultury i nauki??
emer Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 tylko zanim ci pokażą musza sprawdzić czy nie masz powiązań z al-kaida do 4 pokolenia w dół :)
nitoprek Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 heh... problem jest to ze jestem z dalekiej prowincji :D
biglebowsky Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Nie musisz być rodowitym warszawiakiem żeby ci udostępnili:)
Gość bl0ndynek Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Ale musi się tam wybrać a pewnie się nie chce : )
Tom Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Zadzwoń do PiKN - napewno mają plany "papierowe"... (wynajmują sale na targi) - a być może już dorobili się ich wersji elektronicznej. Sam kiedyś wyciągnełem od nich takowe... ale ich jakość jest problematyczna.... POWODZENIA
khazell Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 cześć nie wiem na ile ci się to przyda ale jest organizowany konkurs arch na muzeum sztuki nowoczesnej który jest zlokalizowany właśnie koło pekinu. http://www.museumcompetition.pl/ na tej stronie możesz znaleźć rzut przyziemia i zdjęcia z helikoptera tej okoliy.pozdrawiam
khazell Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 aha jeszcze jedno źródło tzn w ostatniej archiwolcie (czasopismo kosztuje 8 zł także nie majątek) znalazłem elewację bodajże frontową ale dość sporą i jako referka wystarczy.pzdr
Rekomendowane odpowiedzi