SirAnen Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Witam , jedna z moich pierwszych prac gdzie uzycie swiatlo to kluczowy element grafiki. Grafika znajduje sie na deviant'cie poniewaz tam tworzylem. Czekam na opinie. http://www.deviantart.com/view/29826472/
slayer2004 Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 No klimat to ma fajowy ;P. Tylko ten napis troche nie przypada mi do gustu. Gdyby to było wjście do piekła to by pasował idealnie. I witam na forum :)
Vorek Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Pomysł może i niezły ale wykonanie niespecjalnie, widać błędy w mapowaniu, archaiczne tekstury, kiepskie światło, brak cieni, kadrowanie też nie zaciekawe. Popracował bym nad tym jeszcze i "dopieścił" bardziej. ps. Na przyszłość, nie dawaj takich wielkich renderów :) ps. 2 Pisanie po polsku na deviancie trochę mija się z celem, to tak przy okazji :) Pozdrawiam
Derfalon Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Ogólnie nie dla mnie. jeśli to ma byc niebo to ja tam nie chce. twardo, zimno i surowo:)
Rekomendowane odpowiedzi