Napisano 10 Marzec 200619 l To mój pierwszy model 3D,ale myślę, że nie wyszedł źle….zresztą sami oceńcie. Modelowalem w Mayi Texturki: Gimp
Napisano 11 Marzec 200619 l Sam koncept krytyki dla samej krytyki też mi się nie podoba w ogóle. Jak na pierwszy model to może być. Może pokaż siatkę i obróć troche tą lampkę i wykadruj lepiej, przydałyby się też jakieś elementy, które rzucą cień itd.
Napisano 12 Marzec 200619 l Dorobiłem parę rzeczy. Gniazdko jakoś dziwnie się rozmazało, ale nie wiem dlaczego.
Napisano 14 Marzec 200618 l http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=25080 a tu moje pierwsze prace fajnie wyglada ta twoja lampa :D podoba mi sie ale ta druga versja pozdrawiam
Napisano 15 Marzec 200618 l no jak dla mnie to lampka super:) jesli chodzi o modeling itd. ale co do samego projektu to nie chcialbym miec takiej w domu:P
Napisano 18 Marzec 200618 l Pewnie się czepiam, ale jakieś to wszystko sterylne. Troszke niedopracowane teksturki (za płasko). Ale jak na początek całkiem sympatycznie. Bardzo fajny drugi render.