Skaarj Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Oto moja pierwsz głowa z boxmodelingu. moze nie jest idealna ale mi sie podoba
hkropinski Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 bardzo przecietny model, tekstury rowniez, pokaz model bez tekstur, ale jak na pierwszą głowę to jeszcze nienajgorzej, pozdrawiam ps. zmień temat wątku na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim
Marcin Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Owen Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Potwór jak potwór, ciezko jest ocenic bo nikt nie wiem jaki efekt tak naprawde chciales uzyskac, jak na pierwsza morde to nie jest zle, jedynie co to oczy popraw bo te sa nieciekawe, jak juz maja byc cale czerwone to niech sie chociaz swieca. A gdzie sa uszy?
dariusz Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 widze ze wzorujesz sie na postaci skaarj:) jesli chcesz zrobic jego wersję HiPoly to czeka Cie jeszcze dużo pracy pozdrawiam i powodzenia
Skaarj Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 Wiem i sory za watek ale cos mi sie skaszanilo z klawikordem i nie moge pisac polskich liter, i znakow interpunkczjnzch. jutro poprawie. Nie wzorowalem sie na skaarj a co do uszu to nie zrobilem z .....niewiem poprostu nie ma.
dariusz Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 no to nic, jak juz zrobiłem to wrzucam, może Ci się kiedyś przydadzą...:D [+] co do nazwy wątku ma wygląac tak: Postać 3d: potwór
Skaarj Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 Jesli chodzi o modelowanie to musze sie jescze dużo nauczyć ale cóż, robie to co moge
Rekomendowane odpowiedzi