Napisano 10 Sierpień 200321 l wymeczylem muche:) to tak jakby ktos nie wiedzial co to jest:) ale jeszcze ja troche pomecze...
Napisano 10 Sierpień 200321 l model fajy jak chcesz do bitwy to zmien temat na Owady: Ma ktos muchozol
Napisano 22 Sierpień 200321 l no musze powiedzieć ,że bardzo mi się podoba. Może tylko faktycznie przydałoby się na nią ciut większe zbliżenie. W tej chwili najbardziej w oczy rzuca się piękny kwiatek! No ale cieszy oko ...
Napisano 23 Sierpień 200321 l Autor dobra juz dobra. macie wieksze. ale nie rozmiem dlaczego wolicie ogladac paskudne robactwo, zamiast pieknie kwiatki:)
Napisano 23 Sierpień 200321 l Autor kazali muche to zrobilem muche:) kwiatka sobie juz darowalem, bo juz mi starczy kwiecia w galerii. :)
Napisano 23 Sierpień 200321 l pierwszy raz widzę muchę na kwiatku albo te co żyja u mnie w mieście to tylko na gó.... siedzą :)...
Napisano 24 Sierpień 200321 l oki patrzac na twoja galerie, myslelm ze kwiatek to model, ale nie dziw sie po tym co zobaczylem na raph...... co do muchy to moze chcemy wiecej.