Napisano 10 Sierpie艅 200321 l wymeczylem muche:) to tak jakby ktos nie wiedzial co to jest:) ale jeszcze ja troche pomecze... 聽
Napisano 10 Sierpie艅 200321 l model fajy jak chcesz do bitwy to zmien temat na Owady: Ma ktos muchozol
Napisano 22 Sierpie艅 200321 l no musze powiedzie膰 ,偶e bardzo mi si臋 podoba. Mo偶e tylko faktycznie przyda艂oby si臋 na ni膮 ciut wi臋ksze zbli偶enie. W tej chwili najbardziej w oczy rzuca si臋 pi臋kny kwiatek! No ale cieszy oko ...
Napisano 23 Sierpie艅 200321 l Autor dobra juz dobra. macie wieksze. ale nie rozmiem dlaczego wolicie ogladac paskudne robactwo, zamiast pieknie kwiatki:)
Napisano 23 Sierpie艅 200321 l Autor kazali muche to zrobilem muche:) kwiatka sobie juz darowalem, bo juz mi starczy kwiecia w galerii. :)
Napisano 23 Sierpie艅 200321 l pierwszy raz widz臋 much臋 na kwiatku albo te co 偶yja u mnie w mie艣cie to tylko na g贸.... siedz膮 :)... 聽
Napisano 24 Sierpie艅 200321 l oki patrzac na twoja galerie, myslelm ze kwiatek to model, ale nie dziw sie po tym co zobaczylem na raph...... co do muchy to moze chcemy wiecej. 聽