kingwins Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Wypas maksymalny, czekam na jakiś montaż ładny ze zdjęciem jak na suurland.com albo ribin.net możecie napisać jaki soft (modeling, bo render pewno max+vray)?
Loozack Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Modeling to poly w Maxie z czego część rzeczy jest wycięta booleanem już po nadaniu modyfikatora meshsmooth, taka tam moja nowa metoda :) Jedynie koła są modelowane przez Bzyka w Rhino (z tego co pamiętam). Pozdrawiam
-=S3B=- Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Loozack - zarzucisz siateczke?:) najlepiej przed i po działaniu booleanem:] Pozdr i dzieki:)
kingwins Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 w sumie booleanami to wychodzi tak jak z Rhino, niezła kooperacja, też bym chciał być w "Waszej bandzie" ;)
polka dot Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 trochę źle to interpretujecie, to nie była żadna kooperacja ani nic z tych rzeczy :) zaczęło się od zlecenia, od obcego człowieka dostałem model i sobie go spokojnie renderowałem. dowiedziałem się skądinąd że modelował Loozack więc dlatego wspomniałem że model jest jego. jednak zlecenie nie wyszło więc żeby robota nie poszła na marne to sobie go wstawiłem tutaj. nie ma żadnego cru mistrzów czy czegoś takiego ;)
Gość czajnick Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 super! szkoda tylko że jeden render .... pracuje juz (dopiero:) jakies 4 miesiace na 3dsm i cały czas mnie zadziwia z jaką precyzją można wykonywać swoje prace! a ta praca jest tego dowodem.
ViRuS2999 Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Mam wiele pytan :] praca zajefajna 10 na 10, ile wy to robiliscie?? :]
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Oj chciałbym sie czepiać ale nie mam smiałości:) Lodzio miodzio szeregowy :) Szczeka mi opadła... ide sie pozbierać:)
projector Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 nic dodać nic ująć no może szyba jakaś taka jak zakużona, żadnego płysku jak to na szybach ...
Knysha Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Phi - nie pokazuje juz zadnego swojego auta na tym forum, bo wyskoczy takich trzech i zmiota z powierzchni ziemi ;]. Tak na serio - bardzo ladny model, ladniusie felgi i 'smaczny' render. No a czego innego sie mozna po Was, panowie, spodziewac? Pro i tyle :).
gorkyKorki Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Chciałoby się powiedzieć coś o tym modelu, ale aż brak słów... Gratki... Naprawdę ładnie to wygląda, nic nie jest przesadzone :)
Riddick_MAX Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Ostro! Dugo się pewnie renderowao!? Może w późniejszym czasie dorobisz jakieś otoczenie do tej Mazdy np jakąś droge na pustyni
andy_a Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Na tak wykonany samochód to aż miło popatrzeć :)
Maceo Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 Hmm.. a wie ktoś gdzie znaleźć tutki do takiego lakieru i wogóle ustawień rendera, albo najlepiej do przykładowych scenek ;)
Rekomendowane odpowiedzi