Napisano 10 Sierpień 200321 l To moje logo [lol2] wydaje mi sie ze logo nie powinno byc skomplikowane tylko proste
Napisano 10 Sierpień 200321 l Spoko logo. Tylko troche za bardzo kowboyskie z tą gwiazdą i saloonową czcionką. Chociaż w sumie szeryfa mamy (albo i kilku), pojedynki w samo południe (i nie tylko) są, więc może się skuszę :)
Napisano 10 Sierpień 200321 l hmmm..moze bys ta gwiazde w 3d zrobil?? oraz te kolory...jakos nie pasuja do siebie..poza tym za duzo graidentow pozdr
Napisano 10 Sierpień 200321 l Autor z tym 3d no problem ale kurde z tymi kolorami nie wiem jak zrobic... czekam na jakies wskazowki ...
Napisano 10 Sierpień 200321 l żolty słabo widac ....tyle ci podpowiem.....a jeszcze na bialym tle to tymbardziej...........:D
Napisano 10 Sierpień 200321 l Autor a tu troche poprawka uwaga: to ze ta gwiazda jest tak \"zaniknięta\" to jest celowo zrobiony zeby lepszy efekt byl :)
Napisano 10 Sierpień 200321 l Autor i jednak zostaje przy opcji 2d wydaje mi sie ze lepiej wyglada ale to juz wy ocencie
Napisano 11 Sierpień 200321 l oj nie ... niestety musze powiedzieć ,że to logo z tą gwiazdą i czcionką nie pasuje na logo serwisu :(