hkropinski Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Witam! Przygotowałem tutorial dla osób przede wszystkim mających kłopoty ze zrobieniem tekstur potrzebnych do samochodu. Są w nim pokazane sposoby otrzymania np lakieru bądź tekstury świateł na przykładzie McLarena SLR. Pozdrawiam http://www.bluescreenstudio.neostrada.pl/hkropinski_tut_001_mclaren.avi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 3ds max? __________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Marzec 2006 Autor Share Napisano 15 Marzec 2006 3ds max i vray 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leroo Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 świetne... bardzo pomogło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 No prosze jestem pozytywnie zaskoczony, kolego hkropinski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 dzięki stary - profesjonalna robota - przyda się, more more :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 hmm a mozna screena renderu, chetnie bym zobac zyl co za efekt, zanim rozpoczne sciaganie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 GRiPi -> render dodałem na początku postu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloo1010 Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 dzięki bardzo mi sie przydało :) dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Tylko wypadałoby odróżniać teksturę od materiału. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 ra -> spoko, temat stary, wtedy nie odroznialem, teraz juz wszystko wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 wielkie dzieki :* :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Pomijając podziekowania itp, to czy sie zapytam o takie cusik: W materiale felg zmieniasz IOR i bardzo zwiększasz Subdivs. Dlaczego ? Skoro materiał nie jest przezroczysty. z góry dzięki Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi