Ameras Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Taka pracka na szybko,,, chodziło mi głównie o to żeby poćwiczyć modelowanie...(4godz)
maverick sheep Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 maluszka to tak srednio przypomina :) w modelach hyba jest maluch sciagnij sobie i obadaj co i jak maska wyglada jak klepana recznie i listwy tez nie daja rady.. powodzenia
Ameras Napisano 16 Marzec 2006 Autor Napisano 16 Marzec 2006 Maska jest klepana ręcznie bo wypadek miał maluch ;p Żartóje to model na szybkości był robiony i wiem że musze w nim jeszcze poprawić dużo... tylko sprawdzałem na nim różne żeczy które poradzili mi inni przy innych samochodach.
ajw Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Hmm... jakiś taki dziwny. Fakt nie siedze długo w maxie więc za dużo nie mam do powiedzenie jeśli chodzi o wykonanie ale bardzo ale bardzo jest on uproszczony - same zarysy.
damusTo Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Hm, a jednak nie wierzyłem jak mówili że maluch jest nieśmiertelny... ...mamza swoje, bach z nienacka. No model bardzo dokładny to on nie jest ;) ale to chyba widać i nie trzeba się rozpisywać... Najgorzej mają sie okolice szyb to też sugeruje ponowić górną jego częsć, bo nie zgodze sie na stwierdzenie że to uproszczenia ...
Wichur Napisano 16 Marzec 2006 Napisano 16 Marzec 2006 Ten maluch wyglada jak do animowanej "bajki". :)
Conrad Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 moj post sie skasował?mm gdyby nie te detale do mozna mu dorobic oczka i faktycznie do bajki. aha..popraw sygnaturke (maly blad w druku)
projector Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 ja jestem za zielony w 3d, aby krytykować czyjeś prace, ale ten maluszek wygląda jak w grze "Maluch racer" czy jakoś tak ... żeby była jasność narazie wygląd średnio ...
Rekomendowane odpowiedzi