Napisano 16 Marzec 200618 l Taka pracka na szybko,,, chodziło mi głównie o to żeby poćwiczyć modelowanie...(4godz)
Napisano 16 Marzec 200618 l maluszka to tak srednio przypomina :) w modelach hyba jest maluch sciagnij sobie i obadaj co i jak maska wyglada jak klepana recznie i listwy tez nie daja rady.. powodzenia
Napisano 16 Marzec 200618 l Autor Maska jest klepana ręcznie bo wypadek miał maluch ;p Żartóje to model na szybkości był robiony i wiem że musze w nim jeszcze poprawić dużo... tylko sprawdzałem na nim różne żeczy które poradzili mi inni przy innych samochodach.
Napisano 16 Marzec 200618 l Hmm... jakiś taki dziwny. Fakt nie siedze długo w maxie więc za dużo nie mam do powiedzenie jeśli chodzi o wykonanie ale bardzo ale bardzo jest on uproszczony - same zarysy.
Napisano 16 Marzec 200618 l Hm, a jednak nie wierzyłem jak mówili że maluch jest nieśmiertelny... ...mamza swoje, bach z nienacka. No model bardzo dokładny to on nie jest ;) ale to chyba widać i nie trzeba się rozpisywać... Najgorzej mają sie okolice szyb to też sugeruje ponowić górną jego częsć, bo nie zgodze sie na stwierdzenie że to uproszczenia ...
Napisano 17 Marzec 200618 l moj post sie skasował?mm gdyby nie te detale do mozna mu dorobic oczka i faktycznie do bajki. aha..popraw sygnaturke (maly blad w druku)
Napisano 18 Marzec 200618 l ja jestem za zielony w 3d, aby krytykować czyjeś prace, ale ten maluszek wygląda jak w grze "Maluch racer" czy jakoś tak ... żeby była jasność narazie wygląd średnio ...