Skaarj Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Zrobiłem taka małą scenke. Niewiedzieć czemu oświetlenie nie chciało mi sie wyrenderować:((
3d_kaczka Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Hmm a renderowales za pomoca light tracer? A pozatym to co to wogle ma byc?:P jakies takie nijakie , popracuj troche to sie zobaczy;) Widze ze jestes początkujacy więc pobaw sie w maxie wiecej a problemy sie same rozwiążą
*NicoN_ Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Wow Ale fajny ten predator, tylko bałwanek troche ci nie wyszedł :D Dobra bez zartow... Całkiem udany pomysł, powiem ci zresztą to samo co inni, ; przerabiaj tutoriale to szybko wyjdziesz " z ciemnoty" i bedzie GiT
Baldack Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 sorry ale tego predatora(bez balwana i kocyku) to ja juz gdzies widzialem, jako tapetka:|... cos tu krecisz:|...
rowr Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 hemmm intrrrrrrrrrresting...ale jest dzial speed modeling :)
Aust Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 sorry ale tego predatora(bez balwana i kocyku) to ja juz gdzies widzialem, jako tapetka:|... Ooo Baldack, stary ale jesteś spostrzegawczy poprostu winszuje... -_-'
Nada-Lex Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 Skaarj ! Dzięki Ci dawno się tak nie uśmiałem!!! :D Jaka ta praca jest PSYCHODELICZNA! cholera... :D po prostu artysta RISPECT.
krzyhhh Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 nawet bałwana skopałeś.... -.- jak można zapomnieć o jednej kuli , guziczkach i marchewce… A poza tym kto chce wiosną bałwany oglądać xD dużo pracy jeszcze przed tobą . pozdrawiam
Gedeon Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 Heh scena brzydka ale śmieszna:D. Zrób lepszego bałwana i popraw tekstury:D
misiold Napisano 15 Kwiecień 2006 Napisano 15 Kwiecień 2006 co wy sie czlowieka czepiacie chlopaki spoko:) widac, ze facet robil to dla jaja :) to tak jak z chomiczkiem "mistrza3D" czy jak sie tam koles zwal :). ale powazne to mysle tak jak koledzy :] moze to dlatego, ze dzisiaj swieta ?? Ho Ho H... ??
Rekomendowane odpowiedzi