artykris Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Problem. MAX6 na XP (też na W2k) po jakimś czasie (zostawiony sam sobie) zaczyna wariować - użycie procesora przez proces 3dmax.exe wynosi 100% chociaż nic nie robię w nim... Nie mogę wtedy ani poruszyć viewportem ani w ogóle nic zrobić bo on jest cały czas "zajęty" na 100%. O co chodzi??? Wirus, bug, wada konstrukcyjna? Najpierw mi się to stało w domu na XP, teraz w pracy to samo na W2k. W domu używam OpenGLa, w pracy mam Maxtreme. Pomóżcie bo och..jeję... (sorry za zwrot) Dzięki, PS reinstalka nie działa. Próbowałem. Działa tylko ponowne uruchomienie. Na krótko pomaga.
]v[ax Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Jeżeli instalowałeś i w domu i w pracy to może masz uszkodzony plik instalacyjny.
artykris Napisano 21 Marzec 2006 Autor Napisano 21 Marzec 2006 to byl oficjalny trial ze strony autodeska. potem licencja sieciowa... poza tym to sie stalo tak z dnia na dzien, raczej nie po reinstalacji...
Psychiczny|A| Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 mi tesz sie tak zaczelo robic 100% uzycia procka a potem sie wylacza wg mnie to konflikt z jakims programem bo to zaczyna sie robic po pewnym czasie uzytkowania wiec instalka powinna byc ok
Psychiczny|A| Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 a jeszcze cos u mnie sie tak dzieje ze wszystkimi 3ds maxami (6 7 8) i tylko na windowsie XP sp2 Widac XP nielubi 3ds maxa :)
Marek.S Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Mi sie tak robilo gdy mialem zainstalowany norton antyvir
XaoC Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 Myślę, że to nie jest większy problem:) Zapisuj sobie pracę i wyłączaj maxa jeśli przez dłuższy czas go nie używasz:) Chyba że dzieje się to po kilku minutach...to wtedy szambo!
Tores Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 Mi max strasznie zamula jak mam Flashgeta uruchomionego.
Rekomendowane odpowiedzi