boowa Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 bleeee.... trochę szybkich 5-cio minutówek aby Was zmobilizować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 i jeszcze kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 2 z 1 serii podoba mi się bardzo :) reszta niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Noo.. naprawdę niezłe! I wszystkie błyskotliwe. Najlepsze 2 i 4 z pierwszej planszy. 7-e idealne na \"firmowego\" monster trucka max3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Calkiem pierwsze u gory po lewej (z kwadratem) - dla mnie rewelacja - DOSKONALY POMYSL! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Boowa, mi si wydai, że lepsze było tamto logo, z pierwszego twojego tematu, było coś ala ALIAS, LIGHTWAVE, te (zwłaszcza drugi jpg) są takie SNOWBOARDOWO-SKATOWE. Trochę klimą mi nie pasują. Pozdowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Dróga z pierwszej pracy kapitalna. Reszta niezła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi