jaccunio Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 ma ktos pomysl jak zrobic takie wlosy? http://www.siudmak.pl/images/home_stworca.jpg chodzi mi o to zeby byly dokladne i naturalnie ulozone.... myslalem o scatter, ale nigdy go nie uzywalem, tak samo hairfx i inne tego typu pluginy, tez nie mialem z nimi stycznosci. Jakies sygestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rowr Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 praktycznie jak sie pobawisz shagiem i jego dynamika to osiagniesz takie cos :) jest kilka tutkow na maxie o shag fur ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaccunio Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 a czy z tego shag hair mozna wlosy przerobic na mesh? bo szczerze mowiac nie liczy sie kolor ani render, ale tylko i wylacznie model tych wlosow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lis Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 No wydaje mi się że gdybyś to przerobił na mesha to by ci kompa rozsadziło. Jeśli chcesz uzyskać szczegółowe włosy(pojedyńcze włoski) i ich dynamikę. to jak narazie bez żadnych pluginów niema szans :-( (przynajmniej w maxie 6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infero Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Nie wiem jak to zrobić, ale powodzenia ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rowr Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 od maxa 7 shag chyba juz jest wbudowany w maxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaccunio Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 od 8 chyba bo ja mam 7:) kurde nikt nie ma pomyslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts