soshka.cg Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Siemka :) Taka scenka mnie się urodziła w głowie na wolne chwile. Concepcik wrzucę później pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ładnie, podoba mi się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 ładna praca. fajny pomysł i wykonanie bardzo dobre . na moje oko, powinno być jednak troche więcej roślinności, mimo że to ogródek przyszłości (ale rym mi wyszedł ;P) no ale w sumie to twoja wizja :) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czorny Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 tak zgadzam sie i hmm jak to skalowac ?? bo nie wiem jakiej to jest wielkosci ? jakos nie lapie skali wogole :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpiatek Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 i w takim super nowoczesnym ogródku będziesz miał groszki jak arbuzy :P .. :) sorki poniosło mnie :) i mi się podoba :) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
soshka.cg Posted March 24, 2006 Author Share Posted March 24, 2006 to jest wip :) więc powoli będzie tego więcej wygrzebałem concepcik nie mylcie drzewa z grzybem atomowym hehe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 bardzo ciekawie sie zaczyna, czekam na apdejty :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 fajny pomysł i ładne wykonanie - tak3maj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinki Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 fajny pomysl.. polaczenie natury z technika.. ale mam pytanko.. jak wykorzystasz te miejsca ?? troche pusto tam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomzar Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Bo on w tym ogródku posadził "murawę"?? ;p fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
soshka.cg Posted March 25, 2006 Author Share Posted March 25, 2006 W centralnym miejscu tego "ogródka" będzie sobie rosło drzewo, co zasłoni trochę te puste miejsca. Chciałbym też żeby na nim właśnie skupiał się wzrok więc reszte wypełnie raczej nierzucającymi się w oczy szczegółami. Niebawem wrzucę pierwsze testy drzewka narazie jednak oglądam referki - muszę wybrać jakieś konkretne - chyba to będzie Dąb :) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts