Napisano 24 Marzec 200619 l Siemka :) Taka scenka mnie się urodziła w głowie na wolne chwile. Concepcik wrzucę później pozdro
Napisano 24 Marzec 200619 l ładna praca. fajny pomysł i wykonanie bardzo dobre . na moje oko, powinno być jednak troche więcej roślinności, mimo że to ogródek przyszłości (ale rym mi wyszedł ;P) no ale w sumie to twoja wizja :) pozdro
Napisano 24 Marzec 200619 l tak zgadzam sie i hmm jak to skalowac ?? bo nie wiem jakiej to jest wielkosci ? jakos nie lapie skali wogole :p
Napisano 24 Marzec 200619 l i w takim super nowoczesnym ogródku będziesz miał groszki jak arbuzy :P .. :) sorki poniosło mnie :) i mi się podoba :) pozdrawiam
Napisano 24 Marzec 200619 l Autor to jest wip :) więc powoli będzie tego więcej wygrzebałem concepcik nie mylcie drzewa z grzybem atomowym hehe :)
Napisano 25 Marzec 200619 l fajny pomysl.. polaczenie natury z technika.. ale mam pytanko.. jak wykorzystasz te miejsca ?? troche pusto tam..
Napisano 25 Marzec 200619 l Autor W centralnym miejscu tego "ogródka" będzie sobie rosło drzewo, co zasłoni trochę te puste miejsca. Chciałbym też żeby na nim właśnie skupiał się wzrok więc reszte wypełnie raczej nierzucającymi się w oczy szczegółami. Niebawem wrzucę pierwsze testy drzewka narazie jednak oglądam referki - muszę wybrać jakieś konkretne - chyba to będzie Dąb :) pozdro