voyager Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 Siema! Chyba jeszcze nikt nie poruszał tego tematu na forum (a przynajmniej nie zauważyłem). Otóż mój problem jest następujacy: Robie wizke pokoju i już nagromadziło się tyle materiałów, że zajęły wszystkie 24 sloty w Material Editorze i nie mam miejsca na kolejne :( 1. Czy można w jakiś sposób przypisać materiał do obiektu tak, że nie musi go być w material editor (żeby w slocie po tym materiale mozna bylo edytować kolejny, bez integracji w materiał, który był poprzednio w tym slocie) - nie wiem jak to opisac. Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. 2. Czy można jakoś zwiekszyć liczbę miejsc na materiały?? (ale bez używania Multi\Sub-Object) Z góry dziękuje za wszelkią pomoc!!!
JunioR Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 istnieje taki przyciska jak szukaj http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=5278
voyager Napisano 26 Marzec 2006 Autor Napisano 26 Marzec 2006 Dzięki za pomoc. Sorki za zaśmiecanie forum, ale na prawdę nie zauważylem. A nawet użylem magicznego przycisku Szukaj i musialem przegapić. Jeszcze raz dziękuje i przepraszam.
Rekomendowane odpowiedzi