Napisano 26 Marzec 200619 l Witam Mam taki kod i jak zrobić aby po kliknieciu przycisku (flashowego) strona pojawiła sie w ?? blblblb body { margin-top: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; margin-right: 0; padding-left: 0; padding-right: 0; } #header { margin: 20px; padding: 10px; height: 100px; } #left { position: absolute; left: 15px; top: 250px; width: 200px; } #center { position: absolute; top: 300; margin-left: 230px; margin-right: 15px; } werwerwerwer
Napisano 26 Marzec 200619 l W funkcji getURL podajesz najpierw adres strony, następnie nazwę ramki, do której storna będzie załadowana. Trzeci parametr w tym wypadku cię nie interesuje. Nie wiem czy działa z div'ami. Zamiast nazwę ramki podaj identyfikator.
Napisano 27 Marzec 200619 l Autor a jak wygłada ten kod w funkcji getURL, bo wpisuje taki "index.htm "
Napisano 1 Kwiecień 200619 l wedlug logiki taki myk nie moze zadzialac. takie dynamiczne zagranie moze wg mnie ewyjsc tylko na iframe. wtedy taki kod wygladalby tak i wtedy taki kod w AS powinien byc taki getURL("strona.html", "_plywajacaramka"); poszperaj po stronach. Jak nie znajdziesz to napisz tu a wtedy podam adresy jakies gdzie cos takiego jest