Napisano 26 Marzec 200619 l Gitara Elektryczna - Fender model Stratocaster - modelowana metodą NURBS w rhinoceros 2.0 - w planach po skończeniu obiektu, render.
Napisano 26 Marzec 200619 l uprościłeś trochę główną bryłę...ponieważ brak paru zwężeń.. Ale ogólnie nie jest źle.. klikaj dalej.. będe zaglądać tu co jakiś czas ;) mam taką obok siebie więc będe cię tyrać xD pozdro
Napisano 27 Marzec 200619 l Hmm... fajne;) Ta łódeczka (wejście Jack) troszkę taka dziwna... ale ogólnie jest spoko
Napisano 27 Marzec 200619 l Autor render - narazie bez bajerów Krzyhhh - jeżeli posiadasz stratocaster'a albo jakiegoś klon'a to mógłbyś zrobić troche fotek (w wysokiej rozdzielczości :)) ważnych detali... tak żeby model był jak najbardziej zbliżony do org. bo ograniczają mnie tylko referki które mam... :)
Napisano 28 Marzec 200619 l Ja mam klona ładnie na razie. powodzenia jedyne czego bym sie czepnal to ten zaznaczony moment tam chyba powinno byc sciete(przynajmniej ja mam).
Napisano 29 Marzec 200619 l Zgadzam się z kolegą wyżej. Radzę szybko to zrobić, bo gitara nie ma bez tego klimatu... http://www.fender.com/products/prod_images/guitars/0117430725_xl.jpg
Napisano 29 Marzec 200619 l Eee... Ibanez fajniejszy ;) I Gibson Les Paul !! :P Ale Epiphona omijać !!!!
Napisano 29 Marzec 200619 l Autor hmmm prawdziwa moc to Red Specjal May'a... no ale co tam :P stratocaster też może być :P już się zabieram za poprawke... - niestety normalnie na fotach tego nie widać - ale zamierzam się wybrać do sklepu kupić taką, no i wtedy będe miał dokładny wzorzec :P
Napisano 31 Marzec 200619 l Inferno ales sie uparl na tego Ibaneza :p hehe jak taka fajna to kupuj sobie a przy okazji mi mozesz :D nochyba ze ja pierwszy wygram totka to ci zasponsoruje sprzet :d a co do pracki to czekam na upka z nicierpliwoscia :D
Napisano 31 Marzec 200619 l Autor daje poprawiony korpus... - robie aktualnie gryf.. wiec pewnie jeszcze dzisiaj wrzuce reszte...
Napisano 31 Marzec 200619 l Nio nio... zaczyna się nieżle :-) Ciekaw jestem efektu końcowego Twojej pracy... (Ps. ale i tak Les Paul górą... hi hi hi)
Napisano 31 Marzec 200619 l HXL napisał: (Ps. ale i tak Les Paul górą... hi hi hi) Hmm... jest w tym trochę prawdy :)