daymon Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Witam. Przedstawiam moją pracke. Została wykonana w 3ds maxie 8+vray+drobne poprawki w corel draw. Pozdrawiam.
DraB Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 fajne, podoba mi się. ALE :) ściany trochę puste i widok za oknem jakis nie teges Jak uzyskales taki fajny "bajkowo przepalony" render?
jurop3 Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 jak dla mnie bomba, chciałbym uzyskac kiedys takie efekty pracy!!!!
Lis Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Jest dużo lepiej niż było w wipie. Jeśli mogę coś skrytykować to : - Glow strasznie wali po oczach. - Poduszki za idealne. - Obrzydliwie sztuczne kwiatki(plastik) i wazonik też. - Dziwna ta butelka z winem. - Obraz w TV zniekształcony - Wydaje się jakbyś chciał tym glowem zamaskować niedostatki materiałów. conajmniej tyle musiałem napisać :-) Ale do rendera nic nie mam. Jest spoko.
daymon Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 Dziękuje za pozytywne uwagi jak i za te negatywne. Co do tego bajkowo -przepalownego renderu to nie uzyskałem go w 3ds maxie tylko jest to efekt drobnych poprawek w corelu. Pozdrawiam.
Maceo Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Podoba mi sie klimat. Ale fotele wyszły jak z gąbki trochę.
Rekomendowane odpowiedzi