Conrad Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ja tam nie patrze na bikini bo i tak sie zdejmuje. Fajna, juz z glownej sie domyslilem ze to jakas panna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 dobra robota :), poprawiłes widze co nie co i z pozytywnym skutkiem, choć przydalby sie jej jeszcze ten polysk cielisty, co do ponczoch to nie ma co roztrząsać , kazdy ma jakies kaprysy i swoje widzimisie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nargi1 Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Jagoda: nikt nie mowil ze ona ma byc ladna. Widac ze wojowniczka i jej twarz to oddaje. Ponczoszki mi sie podobaja, tylko jak ona dalej bedzie biegac bez butkow to sobie je przetrze na stopach i beda w nich dziury (czyzby popis silnika fizyki? ;D). Gdyby nie uszy w ktorych cos nie gra, to powiedzialbym ze model idealny. W kazdym razie praca robi wrazenie. Gratulacje dla autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 chem byc elefem grrr mniam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 wow, dzieki za good slowka, popisu zdzieranych rajstopek raczej nie bedzie bo to dla siebie ciosalem w wolnych chwilach ;) nie mialem jeszcze czasu poprawic bledow bo nie bylem we wrocku ;/ ale na czasie update pozdrowki a frontpagem sam sie zdziwilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 ladne to lowpoly :)) ja tez uwwieeelbiam ponczoszki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi