Napisano 29 Marzec 200619 l Serwis CGFocus rozdaje produkty takich firm jak Softimage, Sony, Luxology, Next Limit, KURV studios, NewTek. Aby dostać szansę na wygranie trzeba być tylko zarejestronwaym użytkownikiem (free) [link] W miesiącu Kwiecień 2006: 2 kopie Modo from Luxology 1 kopia of Sony's Vegas Pro w/ DVD Architect 1 Training bundle from KURV studios 1 kopia Next Limit's Real Flow
Napisano 29 Marzec 200619 l szansa jak uderzyć szympansa ale dzięki za info - swoją drogą dziwna zagrywka jesli idzie o nabicie liczby userów na forum - zarejestrują się a potem będa się szczycic 10k userów z czego większa połowa jak znam życie nie będzie uzywac kont.
Napisano 29 Marzec 200619 l Ja najpewniej też wolę to forum ale takie Modo czy Real Flow na ulicy nie leży :D Mogę też zrobić dla nich nowe logo za 5000$ =D
Napisano 29 Marzec 200619 l szansa jak uderzyć szympansa . hehehehe no raczej mało mozliwe ale zawsze mozna zobaczyć :D szczegolnie MODO for me, jak ktos dostanie i nie bedzie chciał to wiecie do kogo pisać :D
Napisano 30 Marzec 200619 l To ten serwis po roku działalności dorobił się jednego tutoriala i praktycznie pustego forum? Nic dziwnego, że taki konkurs ogłosili... ;)
Napisano 30 Marzec 200619 l Autor ...ja jestem już zarejestrowany chyba od ponad roku, więc spox;D forum chyba istnieje dopiero od niedawna (9dni) http://www.cgfocus.com/forums/showthread.php?t=261 ?
Napisano 24 Lipiec 200618 l Autor oto pierwsi zwyciezcy : carbaldi - 1 Copy of Modo from the folks at Luxology eduardbm - 1 Copy of Vegas from Sony jordan1977 - 1 KURV studios training bundle Marta_Wysocka - 1 Copy of Modo from the folks at Luxology WhiteBoy - 1 Copy of Real flow from Next Limit [link]