xeav Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Serwis CGFocus rozdaje produkty takich firm jak Softimage, Sony, Luxology, Next Limit, KURV studios, NewTek. Aby dostać szansę na wygranie trzeba być tylko zarejestronwaym użytkownikiem (free) [link] W miesiącu Kwiecień 2006: 2 kopie Modo from Luxology 1 kopia of Sony's Vegas Pro w/ DVD Architect 1 Training bundle from KURV studios 1 kopia Next Limit's Real Flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 szansa jak uderzyć szympansa ale dzięki za info - swoją drogą dziwna zagrywka jesli idzie o nabicie liczby userów na forum - zarejestrują się a potem będa się szczycic 10k userów z czego większa połowa jak znam życie nie będzie uzywac kont. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 ale u nas nie bylo nagród :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 haha fajne ale mimow wszystko nie dzieki wole To forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Ja najpewniej też wolę to forum ale takie Modo czy Real Flow na ulicy nie leży :D Mogę też zrobić dla nich nowe logo za 5000$ =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 szansa jak uderzyć szympansa . hehehehe no raczej mało mozliwe ale zawsze mozna zobaczyć :D szczegolnie MODO for me, jak ktos dostanie i nie bedzie chciał to wiecie do kogo pisać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 ...ja jestem już zarejestrowany chyba od ponad roku, więc spox;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 To ten serwis po roku działalności dorobił się jednego tutoriala i praktycznie pustego forum? Nic dziwnego, że taki konkurs ogłosili... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 ...ja jestem już zarejestrowany chyba od ponad roku, więc spox;D forum chyba istnieje dopiero od niedawna (9dni) http://www.cgfocus.com/forums/showthread.php?t=261 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Sądząc po tym logu to oni chyba jakiś kryzys przechodzą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 oto pierwsi zwyciezcy : carbaldi - 1 Copy of Modo from the folks at Luxology eduardbm - 1 Copy of Vegas from Sony jordan1977 - 1 KURV studios training bundle Marta_Wysocka - 1 Copy of Modo from the folks at Luxology WhiteBoy - 1 Copy of Real flow from Next Limit [link] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 O Polka ;] Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi