arturros Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 witam krotka pilka z mojej strony:) czy znajdzie sie tu jakas nieskalana dusza i popyka w diablo na prywatnym serwerze?:D duzo osob- moze jakis klan maxowy;P chodzi mi konkretnie o http://www.sgrealm.pl jak jacys chetni to pisac:) pozdro!:P
hcpiter Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 Oj grało sie w D2 grało :) chetnie dalej bym sobie pograł :D Ale czy to jest do d2 dodatku ?
illy Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 2 lata temu bym mogl z wami przez rok przynajmniej grac ;/ lubilem mmorpg, a teraz szkoda czasu acz 2 dni temu zastanawialem sie nad D2 ;/ Przykro mi. Ewentualnie na malego DM'a w Q3
hcpiter Napisano 29 Marzec 2006 Napisano 29 Marzec 2006 ooo w q3 mozna by tez było :D ja moge w moh`a,cod`a,Silkroad`a,Tonego 4 i undergrounda 2,3dmaksa i modo na koniec :D
arturros Napisano 30 Marzec 2006 Autor Napisano 30 Marzec 2006 tak hcpiter;) dodatek tez jest potrzebny...:P a ja tez dawno w d2 niegralem ale ostatnio mnie naszla chec. a q3 tez mozna sobie pyknac tylko ja niezadobry jestem :D:D:D acz 2 dni temu zastanawialem sie nad D2 illy to zastanow sie jeszcze raz :D:D ja moge w ... 3dmaksa i modo na koniec ale to tylko chyba na singlu :D
illy Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 Hehehe multiplayer rendering ;p illy to zastanow sie jeszcze raz Nie nie. Bez kitu ale mam full roboty i to mnie tylko wciagnie na tracenie czasu, moze kiedy indziej.
thud Napisano 31 Marzec 2006 Napisano 31 Marzec 2006 ja sie tez pod q3 podpisuje no i w Rune moge pograc :], a w Diablo dawno nie gralem, chociaz kolega mnie namawial ostatnio ale jak powiedzial ze jest na 95 poziomie to mi sie odechcialo :). Ja najdalej na 33 doszedlem Paladynem i save'y stracilem...
Rekomendowane odpowiedzi