Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Kreska_
Napisano

nono, prezentuje sie wyśmienice, zabki zafajniaste. Ten material chyba fajny bardzo jest, szkoda tylko ze tak trudno kupic :(

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niezla rzezba Leru. Zacny efekt. Fajna dynamiczna poza. Wiele osob powtarza ze chetnie zobaczyloby wiecej detalu i ja sie do tego dolaczam ale skoro mial byc taki jaki jest to spoko. Mam nadzieje ze w nastepnej rzezbie pojdziesz juz na calosc z detalem :)

Napisano

thirdeye -> dzięki :) wiesz, że gdyby nie Twoja pomoc to pewnie by Venom nigdy nie powstał dlatego jeszcze raz dziękuję.

Co do detalu to żałuję trochę że nie ma żył na rękach. Ale długo się z nim babrałem, chciałem już go skończyć, żeby nie był kolejny projekt R.I.P.

Malowanie już zacząłem, właśnie się suszy po pierwszych warstwach podkładowych. Nasunęło mi to też pewien wniosek: nigdy więcej farb olejnych. Cały dom śmierdzi jak rozlewnia rozpuszczalnika ;)

Gość _Kreska_
Napisano

a jak juz wypiekles fimo to mozna cos jeszcze na to dolozyc? ze tak niby kolejna warstwe? czy sie nie bedzie trzymac?

Napisano

_Kreska_ -> nie wiem, nie próbowałem.

Zrobiłem mu dziurę w brzuchu i widzę, że trzeba było wypiekać w niższej temperaturze ale dłużej bo w środku jest dalej plastyczne.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności