Dr0cK Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Oto glowa cave trolla z Lotr, mam nadzieje ze teraz podobny... Prosze ocencie...
torm Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 ano nowat podobny:) nie bede ocenial jakosci wykonania bo sam w zyciu bym czegos podobnego nie zrobil:P ale porownam do oryginalu jesli mial byc podobny to..: - za wysokie czolo - nos za plytko osadzony - wiecej wkurwienia, mniej zdziwienia
Master Kiełbaster Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 render w z brushu? :] ale model fajny
PAINbringer Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Hola hola - ja tu plagiat widze ;D Fajna siateczka :) Pozdrawiam
Owen Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 Witam, troll jaknajbardziej podobny, ladny model, a to bedzie sama golowa i bez textury? PAINbringer - dziwisz sie?, zrobiles takiego zaje....... trola, az innch inspiruje:)
Dr0cK Napisano 5 Kwiecień 2006 Autor Napisano 5 Kwiecień 2006 Dzieki za komentarze :) torm: Heh, niestety juz nic przy nim juz nie bede dlubal, takze zostanie taki zdziwiony, a nie wkurwiony ;) Master Kiełbaster: Nom, niestety w Zbrushu... ;) PAINbringer: No dobra przyznaje sie...tez ogladalem Lotr'a :( Takze nie da sie ukryc, plagiat jak nic ;) Owen: No coz, inspiruja mnie najlepsi :) Niestety zostanie, taki jaki jest, chce troche pocwiczyc bardziej modelowanie, pozniej moze sie zobaczy. Takze narazie na tapacie mam nastepny model. BTW: Gratulacje rewelacyjnego modelu!!! No taka wlasnie teksturke mam zamiar zrobic... kiedys ;) Saludos a todos!!!!
wizz Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 Nie najgorzej ale jakoś tak dziwnie wygląda ta szczęka , nie chciało ci sie kolorków namalować ? :)
Rekomendowane odpowiedzi