Piterus_123 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 No i zaczolem nowy niektorzy sie pewnie zdziwia ze wreszcie osobowka ale to bedzie (najprawdopodobniej) wozik do World Racing 2 bo znudzilo mi sie 18 wos pttm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 nie tylko nie nastepny car... wszystkich maniakow samochodowych zapraszam na Wydzial Samochodow i Maszyn Roboczych na Politechnice warszawskiej gwarantuje ze po 3 miesacach studiowania do konca zycia nie bedziecie chcieli miec nic wspolnego z samochodami a tak na powaznie to ostatnio bylo troche tych watkow z samochodami i to calkiem niezlych wiec jest na czym sie wzorowac. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 EEEEEEEEEEEEe no panie :) Widze, że się przełamałeś :) Jak zwykle fajno, ale: koncówka maski troszkę chyba zabardzo widać tam kant (przegięcie) i bo chyba troszkę tam krzywo idzie linia boczna :) Chyba, że to taki widok. A zreszta co ja gadam i tak do gry to co ja bym chciał ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 No rzeczywiście jak tak spojrzeć okiem totalnego amatora w modelowaniu samochodów no to całkiem nieźle ci idzie. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać na kolejne rendery. Ale przyznam, że juz powoli mi się nudzi oglądanie samochodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Już kilka razy z tego co pamiętam zabierałeś się za osobówke, ale tą to masz mi tu zkończyć. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 Zaczolem od nowa tyle ze zwykle A4 bo mi sie niespodobalo to co zrobilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 omg pieknie :) jestem pełen podziwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 omg pieknie :) jestem pełen podziwu Dokladnie :) Tylko konc go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 powoli mi to idzie ale jakos idzie, moje pierwsze oteksturowane swiatla, mam nadzieje ze jak na pierwszy raz niewygladaja zbyt zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Witam!! te swiatlo to zdjecie ?? :) piekna robota :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 To samo co wyzej :) Ale chyba zdjecie bo to wogole jeszcze Zmod tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 ciekawie to wygląda, jaką techniką modelujesz?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi