Chindoos Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 Taki sobie nowatorski robocik kuchenny:) http://chindoos.ovh.org/photogallery/robot%20kuchenny.jpg
Baton Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 Bardzo fajny pomysl :) Podoba mi sie, jestem na tak.
Czorny Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 ta tylko czemu brydny, jak kuchenny to raczej czyscioch powninen byc cos wlasciciel o niego nie dba :P
DraB Napisano 6 Kwiecień 2006 Napisano 6 Kwiecień 2006 Kurcze robot fajny, ale STRASZNIE brakuje mi tu sceny w kuchni :(
Chindoos Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Napisano 6 Kwiecień 2006 Brudny bo ciężko pracuje i nie ma czasu się umyć;)
Death Metal Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 niezłe - najlepszy pomysł, wykonanie do mnie troszke mniej przemawia, ale też nieźle ( napewno lepiej niż ja bym zrobił ;-)
Derfalon Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 Pomysł fajny, teksturki ok, troche w niektórych miejscach można sie przyczepić (widelec zamiast reki taki lekko niedorobiony) ale ogólnie pozytyw.
vany84 Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 calkiem przyjemny pomysl. gora wyglada naprawde pozadnie, z dolem mogles sie jeszcze pomeczyc:), materialy na "stopach" wydaja sie za bardzo plastikowe - chyba ze taki byl zamiar.
piksar Napisano 7 Kwiecień 2006 Napisano 7 Kwiecień 2006 brawo za pomysł, wykonanie niezłe - proporcje mikrofalówki wydają sie nieprawidłowe - worek odkurzacza wisi na elestycznej rurze, brak solidnego mocowania popatrzyłem jeszcze raz i : - trzeba zrobić jakies giętkie połączenie miedzy rurą (nogą) a stopą (odkurzaczem) i tak samo na drugiej które mogło by sie zginać - zbyt sztywna konstrukcja
Rekomendowane odpowiedzi