Napisano 10 Kwiecień 200618 l Jak zwykle czadzik . Pozdrowienia dla Roberta S. od "Wierzby" z Olsztyna
Napisano 11 Kwiecień 200618 l no dobra poszukam se xD Ja robie narazie w toon boom W tym flaszu to robia wiekszosc czołowek do seriali badz programow????
Napisano 11 Kwiecień 200618 l Autor Nie mam zielonego pojęcia w czym robią większość czołówek:), Leszek w zasadzie rysuje wszystko ręcznie, we flashu wektoryzuje, koloruje czasem w szopie czasem we flashu. ToonBoom jest zdaje się bardziej dedykowany tradycyjnej animacji niż flash.
Napisano 13 Kwiecień 200618 l My Master ;)). Kolorystyka fantastyczna, duży kontrast między kolorkami, mój synek - powiada że kolo ostro pocina ;), i ja się z tym zgadzam // wg. nas najlepiej wygląda "ZigZag". Piękne, Piękne . . . Pozdrawiam & Get back to HD work . . .
Napisano 13 Kwiecień 200618 l kurcze...swietne prace. Świetnie operujesz kolorami. Zwłaszcza prace do reklamowki lays cheetos wypadly znakomicie. gratki ! moim marzeniem jest zeby pracować w takiej firmie jak ty i rysować postacie do jakiś reklamówek. Pewno sprawia to wiele frajdy. Jak narazie tworzę postacie do projektów w sieci a moze kiedys uda sie pokazać "na zewnatrz"
Napisano 19 Kwiecień 200618 l myszcz sa te pierwsze gorki myszcz takie no myszcz jaram sie pierwsze 3 gorki myszcz reszta tez fajna ale te gorki myszcz widze cartoon network w tym wiec myszcz danonki luz ale gorki myszcz :D
Napisano 3 Czerwiec 200618 l ten watek był bardzo dobry dlatego wskrzeszam go tym oto postem .oczekujac ze moze autor Biglegowsky wrzyci jakies ''małe conieco"
Napisano 3 Czerwiec 200618 l Autor Autor miał urlop, więc przez jakiś dłuższy pewnie czas nic nowego nie bedzie:) Tym bardziej że się spodziewam że za czas jakiś to nie ja a Morbid zapoda danoniaste tełka:) tymczasem mogę 2 wygrzebane starocie ( danonki z przed 1,5 albo 2 lat) i niedokończona zabawę z konceptem.
Napisano 4 Czerwiec 200618 l Fajne tła. Chyba się zainteresuje tym kursem na spawacza. Ewentualnie - konserwator powierzchni płaskich.