Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 9,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no dobra poszukam se xD Ja robie narazie w toon boom

W tym flaszu to robia wiekszosc czołowek do seriali badz programow????

Napisano
  • Autor

Nie mam zielonego pojęcia w czym robią większość czołówek:), Leszek w zasadzie rysuje wszystko ręcznie, we flashu wektoryzuje, koloruje czasem w szopie czasem we flashu. ToonBoom jest zdaje się bardziej dedykowany tradycyjnej animacji niż flash.

Napisano

My Master ;)). Kolorystyka fantastyczna, duży kontrast między kolorkami, mój synek - powiada że kolo ostro pocina ;), i ja się z tym zgadzam // wg. nas najlepiej wygląda "ZigZag".

Piękne, Piękne . . .

Pozdrawiam

& Get back to HD work . . .

Napisano

kurcze...swietne prace. Świetnie operujesz kolorami. Zwłaszcza prace do reklamowki lays cheetos wypadly znakomicie.

gratki !

moim marzeniem jest zeby pracować w takiej firmie jak ty i rysować postacie do jakiś reklamówek. Pewno sprawia to wiele frajdy. Jak narazie tworzę postacie do projektów w sieci a moze kiedys uda sie pokazać "na zewnatrz"

Napisano

myszcz sa te pierwsze gorki myszcz takie no myszcz jaram sie pierwsze 3 gorki myszcz reszta tez fajna ale te gorki myszcz widze cartoon network w tym wiec myszcz danonki luz ale gorki myszcz :D

Napisano

ten watek był bardzo dobry dlatego wskrzeszam go tym oto postem .oczekujac ze moze autor Biglegowsky wrzyci jakies ''małe conieco"

Napisano
  • Autor

Autor miał urlop, więc przez jakiś dłuższy pewnie czas nic nowego nie bedzie:) Tym bardziej że się spodziewam że za czas jakiś to nie ja a Morbid zapoda danoniaste tełka:)

tymczasem mogę 2 wygrzebane starocie ( danonki z przed 1,5 albo 2 lat) i niedokończona zabawę z konceptem.

Napisano

Fajne tła.

Chyba się zainteresuje tym kursem na spawacza. Ewentualnie - konserwator powierzchni płaskich.