WIERZBA Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Jak zwykle czadzik . Pozdrowienia dla Roberta S. od "Wierzby" z Olsztyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 kipalol - flash, photoshop i after. wierzba- przekarze się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 no dobra poszukam se xD Ja robie narazie w toon boom W tym flaszu to robia wiekszosc czołowek do seriali badz programow???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Nie mam zielonego pojęcia w czym robią większość czołówek:), Leszek w zasadzie rysuje wszystko ręcznie, we flashu wektoryzuje, koloruje czasem w szopie czasem we flashu. ToonBoom jest zdaje się bardziej dedykowany tradycyjnej animacji niż flash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 OMG no masta jak zwykle wypasione to wszystko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 My Master ;)). Kolorystyka fantastyczna, duży kontrast między kolorkami, mój synek - powiada że kolo ostro pocina ;), i ja się z tym zgadzam // wg. nas najlepiej wygląda "ZigZag". Piękne, Piękne . . . Pozdrawiam & Get back to HD work . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 kurcze...swietne prace. Świetnie operujesz kolorami. Zwłaszcza prace do reklamowki lays cheetos wypadly znakomicie. gratki ! moim marzeniem jest zeby pracować w takiej firmie jak ty i rysować postacie do jakiś reklamówek. Pewno sprawia to wiele frajdy. Jak narazie tworzę postacie do projektów w sieci a moze kiedys uda sie pokazać "na zewnatrz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 myszcz sa te pierwsze gorki myszcz takie no myszcz jaram sie pierwsze 3 gorki myszcz reszta tez fajna ale te gorki myszcz widze cartoon network w tym wiec myszcz danonki luz ale gorki myszcz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 sory 1 i 3 gorka myszcz 2 prawie myszcz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ten watek był bardzo dobry dlatego wskrzeszam go tym oto postem .oczekujac ze moze autor Biglegowsky wrzyci jakies ''małe conieco" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor miał urlop, więc przez jakiś dłuższy pewnie czas nic nowego nie bedzie:) Tym bardziej że się spodziewam że za czas jakiś to nie ja a Morbid zapoda danoniaste tełka:) tymczasem mogę 2 wygrzebane starocie ( danonki z przed 1,5 albo 2 lat) i niedokończona zabawę z konceptem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Fajne tła. Chyba się zainteresuje tym kursem na spawacza. Ewentualnie - konserwator powierzchni płaskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi