Futro Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Zamieszczam fotki (nie najlepsze, bo dennym aparatem wykonane ;/ ) sa to oczywiscie skrzypce produkcji recznej, mojej :) mam nadzieje ze cos tam na tych zdjeciach dojrzycie:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 czym strugałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Poka bez materiałów :-) i jeszcze siateczkę poproszę. Dla mnie jak stradiwarjusy (piszę fonetycznie bo niemam pojęcia jak się to pisze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schottkey Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Heh, a tak po miniaturce pomyslalem sobie '******* materialy ktos zrobil' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Noooo... Gratulacje. :) Spośród wszelkiego rzemiosla umiejetność zrobienia dobrych skrzypiec to jest arcymistrzostwo. :) Od dawna jesteś lutnikiem? Jak te skrzypce brzmią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Lis-> model Stradivari 1712r. siateczka nie istnieje bo to obiekt materialny;D Shogun 3D-> tytuł lutnika otrzymam za niecale dwa tygodnie (jesli wszystko dobrze pojdzie;) ) podczas obrony, bo to wlasnie jest moja praca dyplomowa pozdrawiam:) edit: brzmia calkiem wporzadku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 łane to :) dlugo nad nimi pracowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 HoHo i HaHa to są skrzypce i to jakie fajne:D I sobie grają...hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi