Mrw1980 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 A taka postać - siatka niskopoligonowego modelu będzie oczywiscie poprawiona jak tylko wyexportuje model do maxa - mam taki ambitny plan: wymodelować,poteksturować wyrigować i może jakas prosta animacja chodzenia :). Nie mam dla tego stwora nazwy - może macie jakies ciekawe pomysły hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vany84 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 z nazwa to bedzie ciezko:) powodzenia w animacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 To jest "Tuptak-Dwudyszny" nie znam łacińskiej nazwy :) W końcu coś z Zbrush-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 mrówkopodobne coś wg mnie zamień mu łapy na ostrza to będzie modliszka powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 kaczyński ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 zapowiada sie ciekawie, powodzenia "antropitecus" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Ładne to to... No właśnie.. CO to jest? Niczego nie przypomina pozatym, iż ma ma cztery nogii jest figurą podobne do centaura. Ładnie i dlatego będę czekał na dalsze rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi