Napisano 8 Kwiecień 200619 l Z racji iz molem ksiazkowym nie jestem a dostalem za zadanie wykonac wizualizacje pomieszcsenia, budynku...czegokolwiek wlasnie z jakiegos dzieła literackiego lub filmowego!a nie mam za cholere pomysłu....to moze macie cos ciekawego do zaoferowania? chodzi mi o wmiare dokladny opis w ksiazce....film w ostatecznosci! Thanks From The Moutain
Napisano 8 Kwiecień 200619 l Pan Wolodyjowski ---> Zamek w Kamieniecu Podolskim autor H sienkiewicz Alister McLean Golden Gate----> Most w San Francisco ja bym wybral zamek ;)
Napisano 8 Kwiecień 200619 l Autor hmm...wolodyjowski...musze przeczytac!!bo most to niebałdzo! ych...najgorsze to jest to ze musze to zrobic w archicadzie!;\ ale chyba zrobie w maxie i wyexportuje do cada! :D
Napisano 8 Kwiecień 200619 l znaczy naoszuszujesz :) zeby tak sie dalo wymyslec w glowie i wyeksportowac :) ach :) marzenia :)
Napisano 8 Kwiecień 200619 l Autor tzn chodzi o to zeby nie wymyslec...ale przeniesc z czegos...dziela siakiegos!:P juz nie chodzi mi o wyrys ale o sama wizualzacje...i mysle zeby w samym maxie zrobic bo latwiej i ladniej!:P
Napisano 8 Kwiecień 200619 l Władca pierścieni (książka i film) - mnóstwo obiektów Star Wars - podobnie "Pan Tadeusz" - opis dworku, zamek "Zemsta" - zamek
Napisano 10 Kwiecień 200619 l Dobry pomysł z władcą pierścieni o ile pamiętam dobrze bo książke już dawno czytalem to chyba w pierwszej części jest dośc dokładny opis z zewnątrz i wewnątrz chatek nizoiłków. A jakby książka nie przemawiała to podglądnąc możęsz w filmie.