Bruneq Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Z racji iz molem ksiazkowym nie jestem a dostalem za zadanie wykonac wizualizacje pomieszcsenia, budynku...czegokolwiek wlasnie z jakiegos dzieła literackiego lub filmowego!a nie mam za cholere pomysłu....to moze macie cos ciekawego do zaoferowania? chodzi mi o wmiare dokladny opis w ksiazce....film w ostatecznosci! Thanks From The Moutain
Kazan_HB Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Pan Wolodyjowski ---> Zamek w Kamieniecu Podolskim autor H sienkiewicz Alister McLean Golden Gate----> Most w San Francisco ja bym wybral zamek ;)
Bruneq Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Napisano 8 Kwiecień 2006 hmm...wolodyjowski...musze przeczytac!!bo most to niebałdzo! ych...najgorsze to jest to ze musze to zrobic w archicadzie!;\ ale chyba zrobie w maxie i wyexportuje do cada! :D
vv3k70r Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 znaczy naoszuszujesz :) zeby tak sie dalo wymyslec w glowie i wyeksportowac :) ach :) marzenia :)
Bruneq Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Napisano 8 Kwiecień 2006 tzn chodzi o to zeby nie wymyslec...ale przeniesc z czegos...dziela siakiegos!:P juz nie chodzi mi o wyrys ale o sama wizualzacje...i mysle zeby w samym maxie zrobic bo latwiej i ladniej!:P
araneus Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Władca pierścieni (książka i film) - mnóstwo obiektów Star Wars - podobnie "Pan Tadeusz" - opis dworku, zamek "Zemsta" - zamek
Piun Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 Dobry pomysł z władcą pierścieni o ile pamiętam dobrze bo książke już dawno czytalem to chyba w pierwszej części jest dośc dokładny opis z zewnątrz i wewnątrz chatek nizoiłków. A jakby książka nie przemawiała to podglądnąc możęsz w filmie.
Rekomendowane odpowiedzi