Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ktoś mi może polecić jakąś ksiązke do 3d s max. Najlepiej o modelowaniu i materiałach.

:D :D :D :D :D :D :D

[email protected]

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 900
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

http://www.google.pl i nie trzeba niczego więcej :D

tematow tego typu było setki najlepiej poszukac na forum a odpowiedź jedna:

"w necie masz wszystko" żadna ksiązka tego nie zastąpi" i taka jest prawda jezeli masz internet to nie ma problemu z nauką maxa przez tutoriale

Pozdrawiam i życze powodzenia !

Napisano

OK! Thanks. Właśnie potrzebuje Książek bo nie mam neta to patrze na tutki na necie raz na jakiś czas jak jestem u kumpla , więc niestety potrzebuje książek :(

Napisano

teleport pro, sciagasz tutki , zgrywasz na cd i w domu cwiczysz

Napisano

ze strony autodesku sciagnij sobie materialy szkoleniowe, na poczatek sa bardzo dobre, szczegolnie te dla poczatkujacych, bo tlumacza bardzo dokladnie co tam w maxie siedzi i gdzie co klikac

Napisano

ja gupi byłem i kupiłem sobie książke kiedyś i mogę ci śmiało powiedzieć że na prawdę nie musisz nic kupować żeby się nauczyć. Pamiętam że gdzies na forum był przyklejony wątek ze zbiorem linków do tutków każdego rodzaju. Poszukaj ! :)

Napisano

ja mam 2 do sprzedania chcesz? (kupilem je za 70 zl, moge sprzedac za 40zl) jak tak napisz na gg\ o2 \maila, pozdr.

Napisano

Jeśli potrafisz czytać ze średnią choćby znajomoscią angielskiego to okaże sie że wszystkie książki kończą sie tam gdzie powinny zaczać -nie trafiłemnic sensownego jak dotąd, więc raczej bazuj na tym co w necie jak piszą u góry i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności