Gość ]-[ornus Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Ktoś mi może polecić jakąś ksiązke do 3d s max. Najlepiej o modelowaniu i materiałach. :D :D :D :D :D :D :D [email protected]
hcpiter Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 http://www.google.pl i nie trzeba niczego więcej :D tematow tego typu było setki najlepiej poszukac na forum a odpowiedź jedna: "w necie masz wszystko" żadna ksiązka tego nie zastąpi" i taka jest prawda jezeli masz internet to nie ma problemu z nauką maxa przez tutoriale Pozdrawiam i życze powodzenia !
Gość ]-[ornus Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 OK! Thanks. Właśnie potrzebuje Książek bo nie mam neta to patrze na tutki na necie raz na jakiś czas jak jestem u kumpla , więc niestety potrzebuje książek :(
illy Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 teleport pro, sciagasz tutki , zgrywasz na cd i w domu cwiczysz
vv3k70r Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 ze strony autodesku sciagnij sobie materialy szkoleniowe, na poczatek sa bardzo dobre, szczegolnie te dla poczatkujacych, bo tlumacza bardzo dokladnie co tam w maxie siedzi i gdzie co klikac
DraB Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 ja gupi byłem i kupiłem sobie książke kiedyś i mogę ci śmiało powiedzieć że na prawdę nie musisz nic kupować żeby się nauczyć. Pamiętam że gdzies na forum był przyklejony wątek ze zbiorem linków do tutków każdego rodzaju. Poszukaj ! :)
kurt_hectic Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 ja mam 2 do sprzedania chcesz? (kupilem je za 70 zl, moge sprzedac za 40zl) jak tak napisz na gg\ o2 \maila, pozdr.
damusTo Napisano 8 Kwiecień 2006 Napisano 8 Kwiecień 2006 Jeśli potrafisz czytać ze średnią choćby znajomoscią angielskiego to okaże sie że wszystkie książki kończą sie tam gdzie powinny zaczać -nie trafiłemnic sensownego jak dotąd, więc raczej bazuj na tym co w necie jak piszą u góry i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi