adek Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 Max3D.pl oraz wydawnictwo Labirynt BOOX organizuje kolejny konkurs związany z grafiką 2D. Jest to nowa edycja konkursu z serii "Bitwa2D". Do dyspozycji oddajemy Wam 4 tematy których wspólnym mianownikiem jest słowo "Obcy": 1. inny świat, 2. kontakt, 3. obcy wśród nas, 4, obce technologie. Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie! Regulamin konkursu oraz szczegóły dostępny są pod adresem: http://www.max3d.pl/bitwa.php?id=2d_labirynt
miriam Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Fajno, Fajno - ja to mam szczęście zaczołem sobie właśnie to robić, aby wystartować w edycji Labirynth'a a tu jak promyczek wiosennego słoneczka 2in1. ;) Get to Work
miriam Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Wszystko piękne i ładne tylko może mi ktoś powie kiedy to ruszy ;)
adek Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Napisano 13 Kwiecień 2006 Przepraszamy za mały falstart. Musieliśmy poprawić kilka niejasności które zawarte były w poprzednim regulaminie. Naciskaliście, za szybko chcieliśmy to zrobić. Juz jest dobrze. Zapraszam do brania udziału i wysyłania prac również do Labiryntu zatem zaczynająć pracę pamietajcie, że musicie robić ja w dużej rozdzielczości:)
PasQd Napisano 16 Kwiecień 2006 Napisano 16 Kwiecień 2006 no no dobry temacik, bedzie duuuzo fajskich pracek
Rekomendowane odpowiedzi