saygon Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 w ramach przyznawania nagrody publiczności przprowadzana jest ta oto onda. gkosujecie w niej na autora najlepszej pracy spośród nominowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 17 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2003 a tak dla ukltwienia oto ostatnie wersje prac nominowanych autorów. giorgione BIRKoFF WavaMiva Adso of Yora Tiger1313 leander malika Kris_R oDD mime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Dla mnie pracka mime po prostu powala szczegółami i wykonaniem!! Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anderton Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 \"my god , it\'s full of stars\" Takie te prace wszystkie ładne że niewiem co powiedzieć... szkoda że mojej i Phantom\'a tu nie ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Skończcie a w następnej bitwie dostanie nominację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 Naprawde wszystkie prace mi sie podobaja ale moj glos wedruje dla mime klimat ktory zostal stworzony po prostu powala mnie doszczetnie :D wielkie brawa i duze [piwo] dla ciebie :D POZDRAWIAM !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 yeee....pracki naprawde qlll....ale wedlug mnie jedna moze wygrac...:))) T...:) pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 nie t...... tylko m..... (chociaz wspolczuje szczerze jury) bo sam bym nie wiedzial jakie przyznac miejsca dla 5 prac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 Originally posted by Pablo yeee....pracki naprawde qlll....ale wedlug mnie jedna moze wygrac...:))) T...:) pozdr[piwo] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Cześć. Bardzo mi sie, podobają te rysunki ...tyle z,ę poława nei działa! Szczególnie mi zależy na mime, którego wszyscy tak zachwalają! Jeżeli te prace są tak dobre ,to mime...musi wywracać wszystko do góry nogami! Panie moderatorze! Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Cześć. Bardzo mi sie, podobają te rysunki ...tyle z,ę poława nei działa! Szczególnie mi zależy na mime, którego wszyscy tak zachwalają! Jeżeli te prace są tak dobre ,to mime...musi wywracać wszystko do góry nogami! Panie moderatorze! Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Paul_PL: wszystko znajdziesz w tym podsumowaniu: http://www.max3d.pl/bitwa/bitwa2d_01.php prace z edycji II: http://www.max3d.pl/bitwa/bitwa2d_02.php edycja III - fotomontaż: http://www.max3d.pl/bitwa2d/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Aha..dzięki :D Nie zauważyłem tego moejsca wcześniej:/Choć praca Mime-a jest naprawdę dobra(tylko meteory nie były rozmyte odowiednio ,wyglądały jak by wisiały w powietrzu), to bardziej przypadła mi do gusti ta wykonana przez Tiger1313(tu dla osmiany postacie takie zbyt kreskówkowe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 hmm.. a czy ktos mi moze powiedziec dlaczego polowa prac to brzydki, czerwony X? Bo tak glupio zagloswac nie widzac polowy prac:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Poprawilem obrazki. pawel, jak się na pewno domyslasz glosowanie juz dawno rostrzygniete, no ale faktycznie glosow nigdy za wiele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 ooo...ale mam refleks:( ale teraz widze wszystkie pracki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi