Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Od wczoraj jestem posiadaczem konta gmail. W związku z tym mam pytanie: jak można wysłać zaproszenie do innych osób (wiem że pod etykietami powinna być taka opcja, lecz u mnie jej nie ma) ?

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm, u mnie jest okno Zapros przyjaciela (mam 100 do rozdania :D)

ale powiem Ci ze gmail wukrza mnie pod jednym wzgledem - wiadomosc z wp do mnie nie dochodza i z interii, nie wiem czemu...

EDIT: !! zapomnialem dodac, ze dopiero po miesiacu (albo dluzej ? - nie jestem do konca pewien) mozna zaproszenia wysylac, ja tez z poczatku nie moglem

Napisano

po prostu trzeba czekac i codziennie sprawdzac czy opcja juz sie pojawila :); moza jakies zasady maja, tego Ci nie powiem bo nie wiem, ale koledzy czekali duzo krocej niz ja; wiec pozostaje Ci tylko czekac :)

pzdr

Napisano

"How do I invite others to join Google Mail?

You can invite your friends to sign up for Google Mail accounts. If you do not happen to see a blue Invite a friend box in your account, please be patient -- Google Mail invitations are always randomly distributed."

czyli ze mozliwosc zaproszenia znajomych jest przyznawana przypadkowo, trza byc cierpliwym.

wiecej: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=7403&query=invitation&topic=0&type=f

Napisano

ja nie mam problemow z poczta z interi i wirtualnej

ale jest inna rzecz, ktora mnie wkurza... programik do szybkiego logowania sie na poczcie "Gmail Notifier" w gmail'u po jakich dwoch tygodniach od zainstalowania przy kazdym uruchomieniu kompa kaze klikac sobie "OK" w celu potwierdzenia jego uruchomienia. kiedys wystarczylo odinstalowac go i ponownie zainstalowac ale to juz przestalo dzialac.

mam jeszcze taki problem, ze nie moge w zalacznikach puszczac plikow "*.exe" trzeba je wczesniej czyms spakowac zeby przeszly co jest troche wkurzajace.

Napisano

wlasnie przed chwila sam sobie wyslalem zaproszenie i po rejestracji mam od razu 15 zaproszen do wyslania (w starym mam 99); wiec przypadek decyduje jak to kengi napisal

pzdr

Napisano

nie przypadek po jakims czasie liczba zaproszen zwiekszy ci sie do 99

Napisano

mialem na mysli ze przypadek decyduje o czasie przyznania funkcji rozdawania zaproszen, nie dopisalem :), sorki

pzdr

Napisano
programik do szybkiego logowania sie na poczcie "Gmail Notifier" w gmail'u po jakich dwoch tygodniach od zainstalowania przy kazdym uruchomieniu kompa kaze klikac sobie "OK" w celu potwierdzenia jego uruchomienia. kiedys wystarczylo odinstalowac go i ponownie zainstalowac ale to juz przestalo dzialac.

A moze ktos wie jak sobie z tym poradzic?

Ps

Cytuje Kulkiego bo zawsze jak sie nie wie to lepiej zacytowac kogos madrzejszego od siebie:D

Napisano

mam jeszcze taki problem, ze nie moge w zalacznikach puszczac plikow "*.exe" trzeba je wczesniej czyms spakowac zeby przeszly co jest troche wkurzajace.

O tym jest info w helpie gmaila, że plik .exe nie powinien przejść w żadnym wypadku (nawet w archiwum) z uwagi na ochronę antywirusową.

Napisano

jam mam jeszcze inny problem a dotyczy on wysyłania zaproszeń. zobaczcie sami (zwróćcie uwagę na komunikat)

email0ty.jpg

Napisano

hehe, widocznie sa dwie wersje :), Twoja wersja bardziej mi sie podoba :)

Napisano

okz to ja mam pytanko czy gtalka sie jakoś na gmailu uruchamia czy sam jest bo ja mam zainstalowanego na twardym i rozmawiam z innymi którzy używają go w przeglądarce tylko że mi sie on nie che wyświatlić :/ na www wiecie coś o tym ?

jak nie skumacie o co chodzi to wwyjasniebardziej dogłębnie :D

Napisano
jam mam jeszcze inny problem a dotyczy on wysyłania zaproszeń. zobaczcie sami (zwróćcie uwagę na komunikat)

Moze masz poprostu za wielu "kolegow"? :P